Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia genială a lui Gică Popescu după ce a fost în cantonamentul lui Galatasaray! "A fost o mare onoare să ne revedem!"

Reacţia genială a lui Gică Popescu după ce a fost în cantonamentul lui Galatasaray! "A fost o mare onoare să ne revedem!"

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi şi Gică Popescu au ajuns la Istanbul direct de la Braşov, unde Farul se afla în cantonament.

Galatasaray îşi continuă pregătirea pentru noul sezon competiţional, iar la ultima sesiune de antrenament a avut parte de doi invitaţi speciali. Gică Hagi şi Gică Popescu, doi dintre cei mai apreciaţi străini din istoria clubului, au fost în tribună.

După acest eveniment, fostul căpitan al Barcelonei a reacţionat pe pagina personală de Facebook. Gică Popescu a spus că a fost o adevărată onoare pentru el să se revadă din nou cu fostul lui antrenor ,Fatih Terim. Oficialul de la Farul a amintit şi de rezultatul naţionalei ţării noastre de la Cupa Mondială din 1994, când România s-a impus în faţa Argentinei cu 3-2. 

"A fost o mare plăcere şi o mare onoare să ne revedem!"

"DOUA DECENII, DAR PARCA A FOST IERI

Sâmbătă şi duminică am dat, alături de Gică Hagi, timpul înapoi. Am fost invitaţi la Istanbul pentru un documentar despre marile momente ale lui Galatasaray şi despre antrenorul nostru Fatih Terim. A fost o mare plăcere şi o mare onoare să ne revedem. Ca de fiecare dată când ne întoarcem acolo. Ca de fiecare dată când retrăim momentele de atunci. 

Au trecut 21 de ani de când am cucerit Cupa UEFA. Dar ne-am simţit, eu şi Gică, de parcă totul a fost ieri.

Apropo de „ieri”. Ieri, 3 iulie, s-au împlinit 27 de ani de la marea victorie contra Argentinei, acel istoric 3-2, la World Cup 94. Ne-am bucurat că această zi am petrecut-o din nou împreună!", a fost postarea lui Gică Popescu. 

La acest eveniment, Gică Hagi a avut parte de un moment special. Fostul decar al României s-a îmbrăţişat cu Arda Turan, fostul jucător de la Barcelona, în prezent la Galatasaray. Antrenorul român este cel care l-a promovat pe turc în prima echipă, iar cei doi s-au înţeles bine.  

Afla mai multe despre: gică popescu-hagi-galatasary 

viewscnt
Articole similare