Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia GENIALĂ a lui Stoican după ce a aflat ce a făcut Abang: ”Aici nu avea ce… poate un parfum”

Reacţia GENIALĂ a lui Stoican după ce a aflat ce a făcut Abang: ”Aici nu avea ce… poate un parfum”

Superliga

Comentarii

Flavius Stoican a avut o reacţie extrem amuzantă cu privire la cazul Abang. Antrenorul lui CSM Poli Iaşi, care în trecut s-a arătat un mare fan al atacantului Astrei, susţine că atacantul nu ar fi putut să facă nimic de acest fel la Iaşi:

”Am văzut şi eu ce s-a scris prin presă. Aici nu avea ce să facă. Poate un spray, un parfum… Vedeţi, de asta este nevoie de timp, pentru a crea o familie. Dacă vezi doar calităţile şi nu eşti atent şi la caracter, ai de suferit. Calităţi am văzut, dar acum după ce am auzit… Sper să nu fie adevărat, pentru că ar fi un caz rar, un caz unic probabil”, a declarat Flavius Stoican.

Anatole Abang este acuzat că ar fi furat 1.100 de lei din buzunarele coechipierilor săi şi, mai mult, a încercat să le subtilizeze şi bani din cont după ce le-ar fi fotografiat cardurile.

Totul ar fi avut loc la antrenamentul de marţi, atunci când fotbaliştii Astrei au observat că le lipsesc bani din buzunare. În telefonul lui Abang ar fi fost descoperite fotografii ale cardurilor colegilor. Printre tranzacţiile pe care le-ar fi încercat camerunezul, ar fi fost achiziţionarea unor ceasuri de 4.000 de euro, haine scumpe şi bilete de avion. Tranzacţiile nu au fost procesate pentru că sistemul de plată online a cerut parolele cardurilor.

Afla mai multe despre: stoicanabang 

viewscnt
Articole similare