Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia INCREDIBILĂ a fanilor scoţieni, după ce Gerrard l-a lăsat pe bancă pe Ianis Hagi cu Leverkusen

Reacţia INCREDIBILĂ a fanilor scoţieni, după ce Gerrard l-a lăsat pe bancă pe Ianis Hagi cu Leverkusen

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi nu începe ca titular partida cu Bayer Leverkusen. Fotbalistul român nu şi-a făcut loc în echipa de start a lui Steven Gerrard, iar fanii au făcut front comun. Mulţi dintre ei, nu înţeleg decizia lui Gerrard de a juca fără talentatul fotbalist român. Câteva dintre reacţiile lor sunt extrem de elocvente.

Ianis Hagi rezervă la Rangers în meciul cu Leverkusen. Reacţiile fanilor

N-a fost o decizie pe placul fanilor lui Rangers. Foarte mulţi dintre ei au reacţionat pe contul oficial de Twitter al echipei scoţiene.

”Jucăm fără Ianis Hagi? Suntem terminaţi” a scris Jamie, unul dintre cei mai activi fani ai lui Rangers de pe Twitter. ”Ce-mi văd ochii? Ianis Hagi e rezerva?” scrie Steeley.

 

 

”Hagi rezervă? Iubesc logica asta!” a reacţionat ironic, unul dintre ei. ”Gerrard OUT” a scris un altul, ”Unde e Haaagi?” a completat un alt fan.

Foarte mulţi dintre ei au postat gif-uri cu oameni care plâng, plus numele lui Hagi Junior.

”Dummnezeule, fără Hagi?” şi ”Stevie, ai greşit foaia de joc. Ai uitat de Ianis Hagi” au fost alte reacţii rapide ale fanilor scoţieni, vizibil dezamăgiţi de faptul că Ianis Hagi e doar rezervă în partida contra germanilor de la Bayer Leverkusen. 

Rangers vrea să-l cumpere definitiv pe Ianis Hagi

Cinci milioane de euro vor trebui să plătească oficialii clubului scoţian pentru păstrarea lui Ianis Hagi sub comanda lui Gerrard.

Suma nu va fi o problemă, mai ales că Rangers se pregăteşte de o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Steven Gerrard se pregăteşte să se despartă de Borna Barisic. Fundaşul stânga croat este dorit insistent de Jose Mourinho la Tottenham.

Contractul lui Jan Vertonghen se va încheia în vara acestui an, astfel că managerul portughez vrea să-şi întărească defensiva cu fundaşul lui Rangers. Spurs a făcut deja o ofertă de 25 de milioane de euro, ofertă care pare a fi pe placul oficialilor scoţieni. În urma acestui transfer, presa britanică notează că Rangers va avea o campanie impresionantă de transferuri în vară, unul dintre ele fiind chiar Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare