Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia incredibilă a lui Gigi Becali, după ce a văzut rezultatele de la vot! Ce a putut să facă patronul FCSB imediat după înfrângerea PSD

Reacţia incredibilă a lui Gigi Becali, după ce a văzut rezultatele de la vot! Ce a putut să facă patronul FCSB imediat după înfrângerea PSD

FCSB

Comentarii

Imediat după ce au fost anunţate primele rezultate la alegerile europarlamentare şi la referendum, Gigi Becali s-a arătat încântat peste măsură de scorul mic obţinut de PSD. Procentul mare reuşit de PNL şi de alianţa USR-PLUS l-a extaziat pe patronul FCSB.

Chiar dacă nu are voie să voteze în următorii ani, după ce şi-a pierdut temporar acest drept în urma condamnării primite, Gigi Becali a urmărit atent alegerile de duminică. Un critic dur al guvernării PSD, Becali s-a bucurat la maximum de înfrângerea celui mai mare partid din România.

Eu nu am votat pentru că nu am voie, dar mă bucur foarte mult pentru acest rezultat. Scăpăm de ciuma roşie, sunt foarte bucuros”, a spus Becali, citat de Fanatik.

REZULTATE ALEGERI

PNL se situează pe primul loc la alegerile europarlamentare, după numărarea voturilpr exprimate în 18.612 sectii de votare din ţară, reprezentând 99.31% din total, conform rezultatelor provizorii. Alianţa 2020 USR PLUS este câştigător detaşat la votul din străinătate, după numărarea voturilor din peste 50% din secţii şi în condiţiile în care votul în diaspora nu s-a încheiat.

Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări de la referendumul pe justiţie de duminică, voturile nevalide reprezentând puţin peste 5%, conform rezultatelor provizorii. Rezultatele provizorii la alegerile europarlamentare de duminică indică în Capitală un scor de 41,1% pentru Alianţa 2020 USR PLUS. În Capitală, după numărarea voturilor din 1.259 din cele 1.269 de secţii de votare, Alianţa 2020 USR PLUS a obţinut 41,1% din voturi. Pe locul al doilea se situează PSD cu 16,7%, urmat de PNL - 15,8%, PMP - 8.1%, Pro România - 6.88%, ALDE - 4.1%.

Afla mai multe despre: becalialegeri,  

viewscnt
Articole similare