Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia incredibilă a lui Gigi Becali, după ce Daniela Crudu a fost ruptă în bătaie: "La nebuni, tată! Dacă e femeie uşoară ..."

Reacţia incredibilă a lui Gigi Becali, după ce Daniela Crudu a fost ruptă în bătaie: "La nebuni, tată! Dacă e femeie uşoară ..."

FCSB

Comentarii

Daniela Crudu a fost protagonista unui scandal uriaş, la finalul săptămânii trecute, când a fost bătută cu bestialitate de iubitul său croat.

În ciuda acestor incidente, Daniela Crudu a refuzat să depună plângere împotriva croatului. De altfel, fost asistentă tv a trăit momente de groază şi în trecut, când a avut o relaţie de dragoste cu Mihai Costea, pe atunci jucătorul celor de la FCSB.

Nemulţumit de prestaţiile atacantului său în urma scandalurilor pe care le avea cu Daniela Crudu, Gigi Becali a intervenit în discuţiile dintre cei doi, după ce Mihai Costea şi-a bătut iubita.

"Dacă se mai întâmplă lucrurile astea, cine face asta, va merge la puşcărie. Cine desconsideră oamenii, cine pune ţigara pe faţa unei femei sau o taie, nu are ce căuta în libertate. Să meargă la balamuc, la nebuni să îi facă analizele şi dacă e nebun să stea la nebuni, dacă e sănătos să meargă la puşcărie.

Dacă e femeie uşoară, o laşi şi gata, nu te apuci să o baţi. Mie îmi pare rău de Cruduţa. Ea trebuie luată de mână şi dusă la procuror să spună tot. Cine ştie, ea când bea o sticlă de whisky pe seară, probabil îi place şi violenţa", declara Gigi Becali în urmă cu şapte ani.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe