Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia incredibilă a lui Iftime: "Soiledis e fundaş central? E o glumă? Andronache e o trompetă"

Reacţia incredibilă a lui Iftime: "Soiledis e fundaş central? E o glumă? Andronache e o trompetă"

FCSB

Comentarii

Decizia lui Vergil Andronache de a-l trimite pe Soiledis în centrul apărării la meciul cu Vitoria Guimaraes a surprins pe toată lumea. Inclusiv finanţatorul de la Botoşani, fosta echipă a grecului, a rămas fără cuvinte când a văzut pe ce post va evolua fundaşul stânga.

"Nu cred că Aristidis poate fi folosit pe acel post. E o glumă, e incredibil. Treaba lor ce vor să facă, dar eu ştiam că doar în stânga poate evolua. N-a jucat niciodată fundaş central la noi, nici măcar în pregătiri! Nici în glumă nu ne-am gândit să-l punem fundaş central. N-are cum să joace fundaş central!

Nu cred că Andronache face echipa, cred că e o trompetă. Dacă el a făcut echipa asta, să-şi ia gândul. Becali poate face ce vrea. Dacă îi iese această schimbare, e geniu. Dacă nu, e un fraier" , a spus finanţatorul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, pentru gsp.ro.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe