Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia ironică a dinamoviştilor, după ce FCSB a fost umilită în Conference League! ”Sărbătorim minunea de la Erevan!”

Reacţia ironică a dinamoviştilor, după ce FCSB a fost umilită în Conference League! ”Sărbătorim minunea de la Erevan!”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan.

Suporterii dinamovişti au profitat de acest eveniment şi au transmis un mesaj ironic, la adresa echipei patronate de către Gigi Becali. 

”Minunea de la Erevan” 

”3000 DE BILETE VÂNDUTE DUPĂ ”MINUNEA DE LA EREVAN”

În 2013, înaintea unui meci cu Celtic Glasgow, clubul Shakthar Karagany a sacrificat o oaie, aceasta fiind o veche tradiţie în Kazahstan. UEFA a reacţionat foarte dur şi a ameninţat că vor sancţiona clubul dacă vor mai fi sacrificate oi. ÎN SEARA ASTA AU COMIS-O DIN NOU şi suntem curioşi ce va spune UEFA.

Noi avem un alt ritual. Nu cu oi, ci cu lei. Înainte de fiecare meci, sacrificăm 10-20 de lei şi cumpărăm bilete pentru a susţine Dinamo.

În seara asta, câinii au luat cu asalt platforma www.bilete.ro pentru a sărbători ”Minunea de la Erevan” şi în două ore s-au dat aproape 3000 de bilete. Haideţi să continuăm sărbătoarea!

Regula este aceasta: punem nişte bilete la comentarii şi adăugăm un mesaj pentru Meme sau pentru eroul de la Erevan, marea vedetă a fotbalului european, Tattybayev.

Nu că ne bucurăm de răul altora, dar prea ne doreau dispariţia profetul din imagine...”, au scris cei din PCH pe pagina oficială de Facebook.

FCSB a pierdut calificarea la loviturile de la 11 metri

În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB. La finalul prelungirilor de la Erevan, scorul a fost 2-1 pentru formaţia din Kazahstan. Au marcat: Gabyshev ’11, Tattybayev ‘90+1 / Coman ‘76. La loviturile de departajare, pentru FCSB au marcat Coman, Al. Creţu şi Vucur. A ratat Moruţan. Pentru Şahtior Karagandî au marcat Rustemovic, Bukorac, Graf, Atanaskoski şi Tattybayev.

Decizia cu privire la locul de disputare a fost luată odată cu introducerea Kazahstanului pe lista roşie, ca urmare a creşterii numărului de infectări cu COVID-19 din această ţară.

Afla mai multe despre: fcsb-dinamo-conference league 

viewscnt
Articole similare