Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia jucătorilor de la FC Botoşani, după înfrângerea categorică din Cupa României: ”Mai avem o şansă la retur”

Reacţia jucătorilor de la FC Botoşani, după înfrângerea categorică din Cupa României: ”Mai avem o şansă la retur”

Cupa României

Comentarii

Formaţia CSU Craiova a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Cupei României, la care Alexandru Băluţă a marcat de trei ori.

La finalul partidei jucătorii echipei din Botoşani au făcut o scurtă analiză a jocului prestat, astăzi, în semifinalele Cupei României. ”Au fost ocazii la început de care noi nu am reuşit să profităm. Noi am încercat şi noi să ne facem jocul, am avut şi câteva ocazii, dar nu am reuşit să le fructificăm. Terenul cam moale, dar şi noi avem acasă tot un teren destul de slab, dar ambele echipe au jucat pe acelaşi teren”, a spus Andrei Dumitraş la Telekom Sport.

Jucătorul Botoşaniului i-a dat credit arbitrului la faza care a stabilit scorul pauzei, 3-1. ”Cred că a fost penalty dacă s-a dat”, a mai spus Dumitraş.

Marcatorul singurului gol din tabăra Botoşaniului spune că echipa sa va încerca să presteze un joc bun în returul din Moldova. ”Golul e mai puţin bucuros pentru mine. Pentru mine era o fericire dacă scoteam mult mai mult. Un rezultat de egalitate sau de ce nu să câştigăm. Nu avem ce face, asta e viaţa, mergem înainte. Avem meci în campionat, mai avem o şansă la retur, deşi avem şanse minime, dar vom încerca să jucam fotbal. Cred că în seara asta am oferit un fotbal plăcut. Vom încerca şi meciurile viitoare să oferim un fotbal cât mai plăcut”, a declarat Florin Acsinte la finalul partidei.

Afla mai multe despre: cupa romanieiuniversitatea craioveifc botosani,  

viewscnt
Articole similare