Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Adi Vasile, după calificare cu emoţii a CSM-ului în sferturile Ligii Campionilor: "Era important să câştigăm şi acest meci"

Reacţia lui Adi Vasile, după calificare cu emoţii a CSM-ului în sferturile Ligii Campionilor: "Era important să câştigăm şi acest meci"

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti s-a calificat sâmbătă, pe teren propriu, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă de SCM Râmnicu Vâlcea, scor 27-21 (15-11), în manşa retur din optimile competiţiei.

În tur, CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 33-24 (13-12), iar cu 54-51 la general s-a calificat în sferturi, unde o va întâlni pe ŢSKA Moscova, care a trecut de Krim Ljubljana în optimi.

"E o înfrângere care ne califică. Era foarte important pentru noi să câştigăm şi acest joc. Un avantaj de 9 goluri, omeneşte vorbind, e greu să nu-l simţi ca şi avantaj, e absolut normal, dar toată sătpămâna situaţia despre care am vorbit a fost fix asta.

Urmează sferturile de finală. Dubla cu ŢSKA Moscova va fi peste o perioadă destul de lungă. (n.r. despre naţională) Cu toţii trebuie să fim conştienţi de lupta la care mergem, pentru că este, efectiv, o luptă.

Trebuie să fim conştienţi că o să conteze fiecare lucru pe care o să-l facem în această săptămână. O să fie nevoie de sacrificiu, o să fie nevoie să ştim să suferim, să gestionăm bine momente speciale şi, într-un final, sper din tot sufletul să ne vedem la Tokyo" , a declarat Adi Vasile.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare