Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Adi Vasile după egalul CSM-ului, 22-22 cu Krim. Ce a spus despre accidentarea Barbosei şi despre Cristina Neagu

Reacţia lui Adi Vasile după egalul CSM-ului, 22-22 cu Krim. Ce a spus despre accidentarea Barbosei şi despre Cristina Neagu

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a remizat cu Krim Ljubliana, 22-22 în Sala Polivalentă, iar Adrian Vasile, antrenorul "Tigroaicelor" a reacţionat la finalul meciului.

Adi Vasile a spus că el şi elevele sale îşi doreau mult victoria, dar aceasta n-a fost deloc simplu de obţinut. Tehnicianul a vorbit şi despre accidentarea Alexandrinei Barbosa, dar şi despre Cristina Neagu.

"Ne doream foarte mult să câştigăm meciul acesta. Cred că istoria fiecărui meci este aparte şi nu e niciodată simplu să joci un meci cu aceeaşi echipă, la o săptămână distanţă, fără a avea alte meciuri înainte. Din păcate, şi problemele pe care le-a  avut în startul meciului, cu accidentarea Alexandrinei, lasă energetic o pată de supărare între noi. Alegs ă văd partea bună a paharului, suntem neînvinşi după acest meci. Cu siguranţă victoria ar fi fost un lucru mai bun, dar este un punct pe care l-am muncit cât am putut de mult.  Într-adevăr, a trebuit să revenim, am suferit în atac.

(n.r. - despre Barbosa) Atunci când un jucător are o astfel de reacţie, când aterizează, e greu să te gândeşti la un alt plan decât cel mai rău, dar o s vedem staff-ul medical, în urma RMN-ului pe care îl va face, ce diagnostic va fi, dar e clar că nu arată bine.



(n.r. - despre Neagu) Cristina a avut o lună foarte grea, stând cu acel COVID două săptămâni în casă, făcând două antrenamente, jucănd un meci, având din nou o problemă musculară, fiind iar un pic în afara ritmului, aşa că e greu, oricât de valoroasă ar fi, la un moment dat se simte această pauză pentru fiecare dintre noi şi alegem tot timpul niciodată să nu riscăm sănătatea unui jucător. Sperăm ca până la meciul cu Rostov, Cristina să facă antrenamente şi să se simtă foarte bine şi s-o vedem în teren atunci"
, a spus Adrian Vasile, după meciul CSM - Krim.

Antrenorul CSM-ului a atins şi subiectul problemelor financiar de la clubul bucureştean: "Ele au demonstrat până acum, în toată această perioadă, de când am început pregătirea, că sunt un grup de jucătoare şi mature şi foarte bune valoric şi jucătoare care luptă şi cu sufletul pentru acest grup al nostru, pentru această echipă, pentru club şi pentru oraş, pentru că de doi ani de zile, de când avem aceste probleme,  cred că ele au demonstrat în teren tot timpul suportul faţă de noi, faţă de oraş, faţă de ţara noastră şi trebuie să întoarcem această...trebuie să devenim normali, trebuie să ajungem în situaţia în care să înţelegem că trebuie să plătim salariul lună de lună, pentru că aşa e normal".

Cea mai bună marcatoare a meciului CSM - Krim 22-22 a fost Barbara Lazovic, cu opt goluri. După acest egal, "Tigroaicele" rămân lider în grupa A din Liga Campionilor, cu 11 puncte, dar şi două meciuri jucate mai mult decât principala urmăritoare, Rostov-Don. Rusoaicele au nouă puncte în cinci meciuri.

Afla mai multe despre: csm bucurestiadi vasile 

viewscnt
Articole similare