Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Adi Vasile după meciul CSM Bucureşti şi Rostov-Don. Ce spune antrenorul după înfrângerea din Liga Campionilor

Reacţia lui Adi Vasile după meciul CSM Bucureşti şi Rostov-Don. Ce spune antrenorul după înfrângerea din Liga Campionilor

Handbal

Comentarii

Adi Vasile, antrenorul celor de la CSM Bucureşti le felicită pe fete şi critică arbitrajul, după meciul pierdut cu Rostov în Liga Campionilor.

După meciul dintre CSM Bucureşti şi Rosto-Don, pierdut cu scorul de 22-27, Adi Vasile le-a felicitat pe fete, a fost critic la adresa arbitrajului şi şi-a făcut autocritica pentru rezultat.

Reacţia lui Adi după meciul pierdut din Liga Campionilor

“E o înfrângere care niciodată nu are un gust dulce, este clar.”, a declarat Adi Vasile după meciul cu rusoaicele.

Adi Vasile şi-a felicitat fetele pentru profesionalismul din ultima perioadă, mai ales că acestea au facut o treabă bună, chiar dacă situaţia a fost grea.

“Trebuie să felicit fetele pentru toate aceste luni, pentru că suntem într-o perioadă atât de grea existenţială a noastră, cu atât de mult stres care nu se vede.”

“Nu e rezultatul pe care ni-l doream, dar pentru toată munca pe care fetele astea au depus-o din vară şi până acum, jos pălăria în faţa lor.”

Despre adversare, dar şi despre arbitraj, Vasile a avut câteva cuvinte critice, dar acesta şi-a asumat vina pentru meciul pierdut.

“Am jucat împotriva unei echipe care a reuşit să speculeze fiecare minge pe care a avut-o.”

“Eliminările Gabrielei, cel puţin una dintre ele este extrem de uşor acordată, aşa că dacă vreţi cumva să găsiţi un ţap ispăşitor sau să ne îndreptăm vina asupra cuiva, eu sunt acela. E foarte posibil ca eu să nu fi reuşit să capacitez echipa, dar niciodată nu aveţi voie să puneţi degetul spre un jucător.”

Pentru următorul meci cu Rostov, Adi îşi propune să lupte şi mai mult alături de fete.

“Îmi doresc foarte mult ca data viitoare când ne vom întâlni (n.r cu Per Johansson), eu să fiu cel care câştigă şi pentru asta o să îmi pun toată ambiţia şi priceperea.”

Afla mai multe despre: csm bucuresti adi vasile 

viewscnt
Articole similare