Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia lui Aleksandr Ceferin după înfiinţarea Super Ligii: ”Un scuipat în faţa pentru toţi iubitorii fotbalului”

Reacţia lui Aleksandr Ceferin după înfiinţarea Super Ligii: ”Un scuipat în faţa pentru toţi iubitorii fotbalului”
Comentarii

Crearea Superligii europene este un "scuipat în faţă pentru toţi iubitorii fotbalului", a afirmat preşedintele UEFA, Aleksandr Ceferin, informează lefigaro.fr.

El consideră propunerea drept una ruşinoasă, care vine din partea unor cluburi "mânate de aviditate". Ceferin a reafirmat că jucătorii care vor evolua la cluburile ce fac parte din această ligă "vor fi interzişi" din competiţiile internaţionale şi nu vor mai putea să-şi reprezinte echipele naţionale.

Proiectul Superligii europene a fost anunţat oficial, duminică seară, printr-un comunicat oficial al cluburilor fondatoare.

"Douăsprezece dintre cele mai importante cluburi europene anunţă că au ajuns la un acord pentru crearea unei noi competiţii, Super Liga, guvernată de grupările sale sale fondatoare. Cluburile fondatoare speră să se angajeze în discuţii cu UEFA şi FIFA pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru noua ligă şi pentru fotbal în ansamblu”, se arată în comunicat.

Cele 12 cluburi fondatoare sunt AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Bafrcelona, Interazionale Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid şi Tottenham.

Preşedintele acestui grup este Florentino Perez, conducătorul de la Real Madrid.

 

viewscnt
Articole similare
Ce părere are Stere Halep, tatăl Simonei Halep, despre viitorul soț al tenismenei: "Sub...