Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Alex Băluţă după ce şi-a făcut praf colegul din poartă: ”Am auzit de acea reacţie... Probabil că am fost nervos”

Reacţia lui Alex Băluţă după ce şi-a făcut praf colegul din poartă: ”Am auzit de acea reacţie... Probabil că am fost nervos”

Superliga

Comentarii

Alex Băluţă a fost în centrul unui episod tensionat în timpul meciului FC Botoşani - Craiova 2-1. Jucătorul de 24 de ani şi-a arătat nemulţumirea faţă de faptul că Mangia l-a pus în poartă pe Mitrovic, care a comis mai multe erori.

Mitrovic a fost alegerea lui Devis Mangia pentru returul cu FC Botoşani, dar portarul Craiovei a făcut mai multe greşeli în prima parte a meciului. În minutul 15, după ce Botoşani a deschis scorul, Băluţă a fost surprins în timp ce-şi arăta nemulţumirea, într-un dialog cu Mitriţă: ”Cine l-a băgat pe ăsta în poartă, frate?”.

Alex Băluţă a recunoscut dialogul, dar îl pune pe seama tensiunii din acel moment, în condiţiile în care FC Botoşani reuşise să înscrie şi era pe val:

”Probabil că s-a simţit şi o oarecare oboseală. Mă aşteptam la un meci greu, pentru că niciodată n-am învins aici. Am început moale, am luat şi gol repede şi după aia am fost puţin nervoşi. Dar important este că ne-am calificat

Am auzit despre acea reacţie. Probabil că am fost nervos şi nu mi-am dat seama. Îmi doresc să câştig fiecare meci. Chiar dacă mai spun unele lucruri, doresc să-i încurajez pe băieţi. Nu se văd lucrurile bune, nu mai contează. Important este că ne-am calificat în finală şi suntem foarte fericiţi. Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a aduce Cupa la Craiova”,
a declarat Băluţă pentru Telekom Sport.

CS U Craiova s-a calificat în finala Cupei României după ce a trecut cu 6-3 la general de FC Botoşani.

Afla mai multe despre: alexandru balutacs u craiovafc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare