Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Alex Băluţă după debutul la FCSB: ”Nu ştiu de ce v-a surprins”. De ce s-a ”aprins” fostul jucător al Craiovei

Reacţia lui Alex Băluţă după debutul la FCSB: ”Nu ştiu de ce v-a surprins”. De ce s-a ”aprins” fostul jucător al Craiovei

FCSB

Comentarii

Alex Băluţă (29 de ani), unul dintre noile transferuri ale FCSB-ului din această vară, a vorbit după debutul la echipa bucureşteană, în victoria cu Craiova lui Mititelu.

FCSB a învins-o pe U Craiova 1948, în deplasare, scor 3-1, într-un meci din prima etapă a Superligii. 

David Miculescu (8), Florinel Coman (16), din penalty, şi Malcom Edjouma (60) au marcat pentru vicecampioni, în timp ce Sekou Sidibe a redus din diferenţă pentru gazde, din penalty (75).

Reacţia lui Alex Băluţă după debutul la FCSB: ”Nu ştiu de ce v-a surprins”. De ce s-a ”aprins” fostul jucător al Craiovei

Meciul disputat la Târgu Jiu a fost şi prilejul ideal pentru primul meci la FCSB a două noi transferuri: Alex Băluţă şi Damjan Djokovic, care au fost şi printre remarcaţii antrenorului Elias Charalambous.

La finalul partidei, Alex Băluţă a avut de făcut câteva precizări. Acesta a subliniat că se simte foarte bine pe poziţia de atacant, acolo unde a jucat în prima repriză, în locul absentului Andrea Compagno.

Totodată, noul jucător al vicecampioanei a prefaţat şi derby-ul cu Dinamo, din etapa viitoare.

”Mă bucur că a fost un debut cu dreptul pentru noi, importante sunt cele trei puncte, nu contează contra cui jucăm. Nu ştiu de ce v-a surprins, acum cinci ani am jucat la Craiova 9 fals, nu e o poziţie nouă, nu venim cu multe centrări, pasăm mult. 

Pot să joc pe orice poziţie de la mijloc în sus, sunt pregătit oriunde va decide mister. Am văzut tot timpul aceste comentarii după meciuri, «Ai grijă că o să fii scos foarte repede».

Nu m-am gândit la asta, dacă aş fi făcut-o aş fi fost scos. Mi-a fost uşor să mă integrez, îi cunosc pe majoritatea dintre băieţi, au calitate bună, ştiam că le place cu mingea, ceea ce mă ajută, îmi exploatează calităţile, sunt sigur că o să fac meciuri mai bune decât acesta. 

(n.r. despre meciul cu Dinamo) Noi ne concentrăm pe jocul nostru, au echipă destul de bună, au reuşit să promoveze, au suporterii în spate, cred că va fi un derby foarte plăcut. Aştept să fie plin stadionul, să dăm totul şi să câştigăm”, a declarat Alex Băluţă, după meci.

Afla mai multe despre: fcsbalex balutadebut alex baluta 

viewscnt
Articole similare