Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Alex Creţu după ce a fost chemat în premieră la naţională: ”În România există multă hatereală”

Reacţia lui Alex Creţu după ce a fost chemat în premieră la naţională: ”În România există multă hatereală”
Comentarii

Cosmin Contra a surprins pe toată lumea în momentul în care l-a inclus pe Alexandru Creţu pe lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Israel şi Suedia,

Invitat la SPORT CENTER, la Telekom Sport, Cosmin Contra a vorbit despre aducerea lui Creţu, fostul fotbalist de la Poli Iaşi, la echipa naţională: ”Creţu este de mult timp pe lista mea, încă de când am venit la echipa naţională am început să-l urmăresc. A avut ceva probleme la Ljubljana, au vrut să-i prelungească acolo contractul, dar el n-a vrut. Acum s-a transferat la Maribor, un transfer reuşit, unde este titular”, a declarat selecţionerul.

La scurt timp după ce a fost chemat la echipa naţională, Alexandru Creţu a vorbit pentru Fanatik: ”M-au sunat toţi prietenii buni să mă felicite. Am vorbit şi cu părinţii. Tatăl meu este microbist şi a jucat şi el fotbal. Comentariile răutăcioase ale oamenilor nu mă interesează. De regulă nu stau să citesc ce spun alţii. În România există oricum multă hatereală. Noi suntem specialişti la asta. Eu ştiu foarte bine cât de mult am muncit ca să ajung aici şi nu am de gând să las vorbele unora să îmi strice bucuria”

Afla mai multe despre: alexandru cretunationala romanieicosmin contra 

viewscnt
Articole similare