Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Alex Mitriţă după supergolul marcat cu Chicago Fire: ”Nu e uşor să joc la peste 30 de grade”. Mijlocaşul lui New York City visează la titlu

Reacţia lui Alex Mitriţă după supergolul marcat cu Chicago Fire: ”Nu e uşor să joc la peste 30 de grade”. Mijlocaşul lui New York City visează la titlu

Stranieri

Comentarii

New York City a reuşit să plece cu un egal de la Chicago Fire, graţie unui gol superb înscris de Alex Mitriţă. Mijlocaşul român spune însă că temperatura foarte ridicată a fost principala problemă pentru el şi colegii săi.

Chicago Fire a deschis scorul cu New York City, prin Sapong, în minutul 28, însă Alex Mitriţă a reuşit în minutul 40 un şut foarte frumos şi a reuşit astfel să aducă un punct echipe sale. Fostul mijlocaş al Craiovei este însă încrezător că NYC se poate bate la titlu. În acest moment, New York City se află doar pe locul 6 în Conferinţa de Este, dar distanţa până la prima poziţie este de doar şase puncte:

”Nu am început foarte bine meciul, dar după 30 ce minute ne-am revenit, am marcat şi în repriza a doua ne-am mişcat mult mai bine. Poate că am avut probleme din cauza temperaturii foarte ridicate, dar după 30 de minute am început să jucăm ceea ce trebuia. Nu e uşor să joci la peste 30 de grade. Dar suntem profesionişti şi trebuie să o facem cât putem noi mai bine.

Avem echipă bună, putem câştiga campionatul anul acesta. Se joacă la un nivel înalt, de aceea am ales să vin în MLS. Îmi place să şutez de la distanţă mare, o fac şi la antrenamente, am marcat astăzi şi sunt foarte fericit”, a declarat Alex Mitriţă.

Afla mai multe despre: alex mitritanew york city 

viewscnt
Articole similare