Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Alexandru Dandea după victoria celor de la Rapid. "A fost un meci foarte dificil, dar ne-am ambiţionat"

Reacţia lui Alexandru Dandea după victoria celor de la Rapid. "A fost un meci foarte dificil, dar ne-am ambiţionat"

Rapid

Comentarii

Rapid a început cu dreptul în play-off-ul din Liga 2. Giuleştenii sunt pregătiţi să promoveze şi au obţinut prima victorie împotriva celor de la Miercurea Ciuc.

Rapid a început foarte bine campanie de promovare şi au învins cu scor 0-1 pe cei de la Csikszereda M. Ciuc. Giuleştenii au obţinut prima victorie din play-off-ul Ligii 2 şi totodată şi 3 puncte care vor conta foarte mult pentru lupta avansarea în Liga 1.

Reacţia lui Alexandru Dandea după victoria celor de la Rapid

După victoria obţinută de Rapid, căpitanul giuleştenilor, Alexandru Dadea, a vorbit despre partida foarte grea din deplasarea de la Miercurea Ciuc. Fundaşul central de 33 de ani crede că a fost un meci greu, cel împotriva celor de la Csikszereda, însă au reuşit să se mobilizeze şi să aducă cele 3 puncte acasă.

"E o victorie muncită, ştiam că se câştigă foarte greu şi doar prin muncă putem să obţinem cele 3 puncte. Ne bucurăm că am câştigat azi, a fost un meci foarte dificil, dar faptul că ne-a ambiţionat puţin meciul din campionatul regulat, când cei de la Ciuc au jucat la noi la Buftea, au declarat că sunt într-o deplasare în altă ţară.

Pe noi ne-a motivat lucrul ăsta pentru că e plăcut să joci în inima României şi dacă nu le place la noi acasă, drum bun.Ne-am revenit, ne-am dat seama că dacă nu munceşti, nu poţi avea rezultate. Sunt convins că cei de la Călăraşi o să vină cu o altă atitudine, o să fie un meci diferit faţă de ce a fost în campionat, m-am uitat la meciul cu cei de la Poli, au jucat foarte bine, cu determinare.", a declarat Alexandru Dandea.

Alexandru Dandea este cotat la 200.000 de euro, potrivit transfermarkt, iar în cariera sa a mai trecut pe la Dinamo, Hermannstadt şi Astra Giurgiu, echipă cu care a reuşit să câştige singurul trofeu din carieră, Campionatul în sezonul 2015-2016.

Afla mai multe despre: rapidalexandru dandea 

viewscnt
Articole similare