Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Alin Minteuan după eliminarea din Cupa României: "Echipa a suferit"

Reacţia lui Alin Minteuan după eliminarea din Cupa României: "Echipa a suferit"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost eliminată la loviturile de departajare din Cupa României de FC Botoşani. În continuare suspendat, Dan Petrescu nu a fost prezent la meci şi nici la flash interviul de după meci. Locul lui a fost luat de secundul Alin Minteuan.

"Din păcate am făcut unele greşeli. E a doua oară când se pierde tot aşa pe final cu penalty-uri, asta este, am încercat să facem tot posibiul după acea eliminare a lui Bordeianu. Echipa a suferit, dar am reuşit să întoarcem", a declarat Minteuan după înfrângerea de la penalty-uri. 

CFR-ul a jucat o bună perioadă de timp în doar 10 jucători după ce Mihai Bordeianu a fost eliminat în prima repriză. Minteuan recunoaşte că alta ar fi putut fi soarta meciului dacă fostul jucător de la Botoşani nu primea al doilea cartonaş galben: "Probabil altul era rezultatul dacă rămâneam în 11 jucători. Este aşa cum e cu o necalificare, acum ne rămâne să ne axăm pe ce a mai rămas".

Antrenorul secund de pe banca ardelenilor a declarat şi că era mai bine dacă echipa rămânea în competiţie: "Ne pare rău pentru că voiam să rămânem în această competiţie cât mai mult posibil. Era bine şi pentru jucători, avem un lot numeros".

Afla mai multe despre: alin minteuancfr cluj 

viewscnt
Articole similare