Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ambros Martin după egalul de la Bucureşti, cu CSM: "Este păcat. Am condus tot meciul"

Reacţia lui Ambros Martin după egalul de la Bucureşti, cu CSM: "Este păcat. Am condus tot meciul"

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a remizat, vineri, pe teren propriu, cu formaţia rusă Rostov Don, scor 23-23 (13-14), în cea de-a doua partidă din Grupa B a Ligii Campionilor. După partidă, Ambros Martin, antrenor de la Rostov, a vorbit la microfonul Telekom Sport.

"A fost o luptă adevărată, a fost un meci foarte încins, nu doar din cauza scorului, ci şi pentru că a fost mereu strâns, echilibrat. Ambele defensive au fost foarte agresive, uneori ele au fost chiar prea agresive şi este foarte riscant pentru sănătatea jucătoarelor. Este păcat, pentru că noi am condus tot meciul, dar nu am fost în stare să găsim momentul sau şansa să câştigăm acest meci. Trebuie să felicit echipa mea, trebuie să o felicităm şi pe CSM, au luptat mult şi au obţinut acest punct. 

Ambele echipe au avut defensive foarte puternice. Ştiam că dacă vrem să câştigăm aici, trebuie să jucăm la acest nivel, pentru că, în faţa unei astfel de apărări, trebuie să fim şi noi la acest nivel. Suntem fericiţi şi suntem mulţumiţi cu acest punct", a declarat la finalul partidei Ambros Martin, antrenorul de la Rostov-Don, vicecampioana Europei la handbal feminin. 

CSM Bucureşti - Rostov Don 23-23

După victoria din Danemarca, cu Esbjerg, fetele lui Adrian Vasile au întâlnit favorita grupei, Rostov Don. Meciul a fost unul extrem de echilibrat, nicio echipă nereuşind să se distanţeze pe tabelă. CSM ar fi putut chiar câştiga, dar nu a reuşit să găsească varianta cea mai bună la ultimul atac avut în meci.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Lekici, 8 goluri, Omoregie - 4, pentru CSM, respectiv Viahireva, 12 reuşite, pentru Rostov.

Cristina Neagu şi-a încurajat coechipierele din tribună, nefiind încă refăcută pentru a reveni pe teren.

Afla mai multe despre: ambros martincsm bucurestirostov-don 

viewscnt
Articole similare