Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ancelotti când a fost întrebat despre Mbappe şi Ronaldo! ”Toată lumea de la Madrid îl iubeşte!”

Reacţia lui Ancelotti când a fost întrebat despre Mbappe şi Ronaldo! ”Toată lumea de la Madrid îl iubeşte!”

Real Madrid

Comentarii

În această vară s-a scris despre o posibilă venirea a lui Mbappe la Real Madrid, dar antrenorul spaniolilor a închis discuţiile.

Antrenorul italian s-a săturat să fie întrebat despre transferul fotbalistului de la PSG şi a spus că nu îl intersează acest subiect. De asemenea, el a precizat că echipa lui are un lot puternic. 

Real Madrid nu a avut o campanie răsunătoare de transferuri ca în anii precedenţi, iar singurul fotbalist adus a fost David Alaba, liber de contract, de la Bayern Munchen. 

”Nu ştiu dacă Mbappe va ajunge şi nu îmi pasă ce se va întâmpla. Am o echipă foarte bună şi foarte puternică. Sunt foarte fericit cu jucătorii mei. Să aşteptăm aceste 10 zile rămase, iar apoi mă voi concentra asupra echipei pe care o voi avea.

Atmosfera este foarte bună. Cred că jucătorii sunt motivaţi şi concentraţi asupra antrenamentelor şi a meciurilor. Nu se gândesc la transferuri, discută doar despre meciuri şi se pregătesc bine”, a declarat Ancelotti, citat de Marca.

De asemenea, antrenorul lui Real Madrid a vorbit şi despre Cristiano Ronaldo. Italianul a spus că lusitanul este iubit de toată lumea la Real Madrid, dar subiectul este închis. 

 ”Toată lumea de la Madrid îl iubeşte pe Cristiano!”

”Subiectul este închis, privim înainte. Toată lumea de la Madrid îl iubeşte pe Cristiano, iar eu şi mai mult, pentru că ne-a ajutat să câştigăm trofee. Îi doresc toate cele bune”, a mai spus Ancelotti. 

Afla mai multe despre: ancelotti-real madrid-ronaldo-mbappe 

viewscnt
Articole similare