Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Andrea Pirlo despre Radu Drăguşin după ce fundaşul român a fost pentru prima oară integralist la Juventus

Reacţia lui Andrea Pirlo despre Radu Drăguşin după ce fundaşul român a fost pentru prima oară integralist la Juventus

Stranieri

Comentarii

Andrea Pirlo s-a declarat impresionat de calităţile lui Radu Drăguşin, după ce tânărul fundaş central a fost integralist în meciul lui Juventus cu Genoa, scor 3-2, în optimile Cupei Italiei.

Radu Drăguşin a reuşit o performanţă remarcabilă pentru fotbalul românesc. La doar 18 ani, a fost integralist la Juventus, în Cupa Italiei. La final, internaţionalul român de tineret a fost lăudat de Andrea Pirlo, cel care i-a dat încredere.

Reacţia lui Andrea Pirlo după ce Radu Drăguşin a fost integralist

Radu Drăguşin a făcut pereche în centrul apărării cu experimentatul Giorgio Chiellini şi a avut o prestaţie foarte bună. Tânărul fundaş român a câştigat toate cele 8 dueluri în care a fost implicat şi Andrea Pirlo s-a declarat şi el impresionat de calităţile lui Drăguşin.

În conferinţa de presă de după meci, antrenorul lui Juventus Torino a fost întrebat despre impresia pe care i-a lăsat-o Radu Drăguşin: ”Drăguşin a debutat în Liga Campionilor (n.r. victorie cu 3-0 în faţa lui Dinamo Kiev), apoi a jucat 20 de minute împotriva lui Genoa, în Serie A. Este un jucător foarte interesant şi şi-a arătat calitatea”, a spus Andrea Pirlo.



Juventus Torino s-a calificat în sferturile Cupei Italiei după ce a trecut cu 3-2 de Genoa, după prelungiri. Scorul după 90 de minute a fost 2-2, prin golurile marcate de Kulusevski (2) şi Morata (23), respectiv Czyborra (28) şi Melegoni (74). Juventus s-a calificat mai departe graţie golului înscris de Rafia, în minutul 105.

 

Afla mai multe despre: radu dragusin 

viewscnt
Articole similare