Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Andrei Cristea, după ce Gigi Becali a anunţat că-l vrea la FCSB: ”E greu să refuzi!”

Reacţia lui Andrei Cristea, după ce Gigi Becali a anunţat că-l vrea la FCSB: ”E greu să refuzi!”

FCSB

Comentarii

Patronul Stelei, Gigi Becali, a recunoscut că după partida cu Dinamo s-a gândit la transferul unui nou atacant la FCSB, iar unul dintre numele pe care le-a luat în calcul a fost cel al lui Andrei Cristea de la Poli Iaşi. Ajuns la 34 de ani, fotbalistul care trezise şi interesul Craiovei a mai jucat pentru echipa lui Becali timp de două sezoane, iar astăzi a recunoscut că n-ar refuza o nouă ofertă a patronului FCSB.

Becali a anunţat după partida derby cu Dinamo că Andrei Cristea este unul dintre atacanţii pe care îi urmăreşte pentru un transfer la FCSB, dar că Mihai Stoica şi Nicolae Dică i-au spus pentru moment ”pas” atacantului născut la Bacău: ”Este un lucru extraordinar că primele două echipe din România se interesează de mine. Îi mulţumesc lui nea’ Gigi pentru faptul că s-a gândit la mine, contează enorm că după Craiova, cea mai importantă echipă din fotbalul românesc te vrea. Am amintiri foarte plăcute de la Steaua, cu Meme Stoica, cu Dică, cu Gigi Becali. Am reuşit multe lucruri frumoase acolo, am scos lumea în stradă cu Valencia şi în multe alte meciuri, iar aceste amintiri rămân mereu în suflet” a declarat Cristea pentru cotidianul Pro Sport.

Fotbalistul care a îmbrăcat tricoul echipei lui Becali între 2004 şi 2006, marcând 12 goluri în 74 de partide, recunoaşte că nu ar refuza o ofertă de la roş-albaştrii: ”Steaua este o echipă mare, e un brand care nu se refuză. Mă simt bine mental şi fizic, sunt motivat să-mi depăşesc cifrele din sezonul trecut. Cred că pot marca 10-12 goluri în acest sezon” spune Cristea, care admite că va lua în calcul o eventuală ofertă de la FCSB: ”Dacă va fi să fie o ofertă de la FCSB, o voi lua în considerare şi o voi analiza împreună cu conducerea” a mărturisit Andrei.

Iaşiul îi răspunde lui Becali: ”Să vină cu oferta!”

Preşedintele moldovenilor a reacţionat imediat după anunţul lui Gigi Becali şi a anunţat că îl aşteaptă pe patronul FCSB-ului cu o ofertă pentru atacantul său: ”Dacă interesul lui Becali este real, aşteptăm o oferă concretă pentru Cristea, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Qaka. Fără 2 milioane de euro nu renunţăm la căpitanul nostru. Dacă Alibec a costat aproape două milioane de euro şi nu prea a jucat, Andrei Cristea a fost golgeterul echipei noastre şi unul dintre cei mai buni jucători din campionat” a sunat anunţul şocant al preşedintelui Ambrosie.

Andrei Cristea a mai jucat în cariera sa pentru Dinamo, Politehnica Timişoara, FC Braşov sau FCM Bacău în România, dar şi la Karlsruher, Gabala, Salernitana şi Martina Franca în strâinătate. Vârful în vârstă de 34 de ani are şi 10 selecţii în prima reprezentativă a României. 

Afla mai multe despre: andrei cristeafcsbpoli iasibecali 

viewscnt
Articole similare