Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Andrei Erimia după meciul pierdut în faţa celor de la Craiova. Antrenorul lui Progresul Spartac le mulţumeşte tuturor pentru "mica realizare"

Reacţia lui Andrei Erimia după meciul pierdut în faţa celor de la Craiova. Antrenorul lui Progresul Spartac le mulţumeşte tuturor pentru "mica realizare"

Cupa României

Comentarii

Andrei Erimia le mulţumeşte tuturor celor implicaţi la club, dar şi fanilor pentru faptul că au reuşit să ajungă atât de departe în Cupa României.

Andrei Erimia este fericit pentru "mica realizare" pe care Progresul Spartac a reuşit să o facă. Acesta le mulţumeşte tuturor celor implicaţi la club pentru parcursul pe care l-au avut în Cupa României.

Reacţia lui Andrei Ermia după meciul pierdut cu 5-0 în faţa Craiovei

Andrei Erimia este patron-antrenor la Progresul Spartac. Acesta le-a mulţumit tuturor celor implicaţi la club pentru ceea ce au realizat în Cupa României, după meciul pierdut cu scor 5-o, în faţa Craiovei. Echipa lui Erimia, a  reuşit să ajungă în 16-imile cupei, după ce au eliminat-o pe Rapid.

"Şi eu îi felicit pe toţi din club pentru această mică realizare pentru noi de a ajunge în această fază a cupei României şi a juca pe Oblemenco", a spus Andrei Erimia.
 
"Mi-aş fi dorit să fim o echipă mai obraznică dar atât am reuşit astăzi."
 
"Ţin foarte mult să îl felicit pe fundaşul nostru central pe Dănilă care consider că a făcut un meci foarte bun şi este un exemplu pentru toată echipa."
 
"Sunt puţin dezamăgit pentru că câţiva dintre ei erau preocupaţi la pauză mai mult să le ceară tricourile celor de la Craiova decât să se concentreze pe ce aveau de făcut sigur că puteau să le ceară tricourile dacă vroiau după cele 90 de minute."
 

Afla mai multe despre: andrei erimia progresul spartac craiova cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare