Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Andy Murray în privinţa Emmei Răducanu: "Înfrângerea de la Indian Wells nu e surprinzătoare"

Reacţia lui Andy Murray în privinţa Emmei Răducanu: "Înfrângerea de la Indian Wells nu e surprinzătoare"

Tenis

Comentarii

Andy Murray a declarat că înfrângerea compatrioatei sale Emma Răducanu în turul al doilea la Indian Wells nu este una surprinzătoare.

Murray, fost lider mondial, a caracterizat eliminarea prematură a campioanei de la US Open ca fiind un ''mic hop'' şi a sfătuit-o pe jucătoarea de origine română să treacă peste acest moment de dezamăgire într-un mod matur.

''Ce s-a întâmplat la New York a fost evident ceva incredibil, dar în tenis şi în sport în general nu merge totul doar înainte tot timpul. Sunt mereu mici hopuri şi alte piedici în calea ta. E doar un hop, însă cred că toată lumea îl cam aştepta. Nu cred că e ceva neaşteptat această înfrângere de la Indian Wells, ca să fiu sincer.

Emma este incredibil de strălucitoare, e foarte bine educată. E de imaginat că este mai bine echipată faţă de alţii pentru a face faţă la tot ceea ce se întâmplă într-un mod mai matur decât am făcut-o eu la 18 ani'', a precizat scoţianul.

Emma Răducanu a câştigat titlul la US Open, luna trecută, venind din calificări, fără a pierde vreun set în cele zece meciuri, însă a fost învinsă, vineri, în turul al doilea la Indian Wells, cu 6-2, 6-4 de bielorusa Aleksandra Sasnovici, care duminică a învins-o şi pe Simona Halep, cu 7-5, 6-4.

Murray (34 ani) s-a calificat în turul al treilea la Indian Wells, după 5-7, 6-3, 6-2 cu spaniolul Carlos Alcaraz (18 ani).

Afla mai multe despre: andy murray 

viewscnt
Articole similare