Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ante Puljic după ce a fost dat afară de la Dinamo! ”Niciodată nu am spus nimic urât despre fanii dinamovişti!” Ce mesaj a avut pentru DDB

Reacţia lui Ante Puljic după ce a fost dat afară de la Dinamo! ”Niciodată nu am spus nimic urât despre fanii dinamovişti!” Ce mesaj a avut pentru DDB
galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a anunţat marţi, oficial, că a încheiat acordurile cu Ante Puljic, Diego Fabbrini şi Adam Nemec.

Puljic a jucat pentru Dinamo 76 de partide în Liga 1, 14 în Cupa României şi una în Cupa Ligii. Fundaşul a oferit şi prima reacţie după ce nu mai este jucătorul lui Dinamo pe contul său de Instagram. Miercuri, clubul a oficializat şi numirea lui Dario Bonetti pe banca tehnică. Antrenorul a semnat un contract pe un an de zile cu opţinea de prelungire pe încă un sezon. 

Îi doresc tot binele lui Dinamo, un club mare din România care trece printr-o perioadă grea!

”A venit ziua în care trebuie să părăsesc Dinamo, club unde am petrecut momente frumoase ale carierei, dar unde, din păcate, în ultima perioadă am petrecut unele urâte. În primul rând vreau să le mulţumesc antrenorilor, celor din staff, colegilor şi prietenilor de la Dinamo. Cu toţii m-au acceptat ca prieten şi coechiper. Vreau să mai spun ceva, o chestie care tot a apărut şi pe care vreau să o corectez: Niciodată nu am spus nimic urât despre fanii dinamovişti şi nu o să o fac niciodată în viaţa mea.

Vreau să-i asigur că toată viaţa voi aprecia dragostea şi respectul pe care l-au arătat faţă de mine! Nu sunt doar nişte suporteri! Îi doresc tot binele lui Dinamo, un club mare din România care trece printr-o perioadă grea. Sper, sincer, să vină zile bune şi frumoase pentru această echipă şi până atunci, ca de obicei, sunt cel mai mare suporter dinamovist şi câine roşu până la moarte”, a scris fostul fundaş al lui Dinamo, pe contul personal de Instagram. 

Fundaşul croat a evoluat în două perioade la Dinamo: 2015 – 2016 şi 2019 – 2021. În total, fotbalistul în vârstă de 33 de ani a strâns 93 de partide pentru echipa din Ştefan cel Mare şi a înscris 4 goluri. 

Afla mai multe despre: puljic-dinamo-liga 1 

viewscnt
Articole similare