Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Arsenal după ce George Puşcaş a declarat că visul său este să joace pentru ”tunari”. Ce scrie o publicaţie din Anglia

Reacţia lui Arsenal după ce George Puşcaş a declarat că visul său este să joace pentru ”tunari”. Ce scrie o publicaţie din Anglia

Stranieri

Comentarii

Unul dintre cei mai buni jucători de la EURO 2019, George Puşcaş a declarat că visul său este să ajungă într-o zi la Arsenal. Site-ul dailycannon.com scrie că acea zi este destul de departe.

George Puşcaş a fost golgheterul României U21 la EURO 2019, cu patru reuşite. În plus, a fost unul dintre cei mai activi atacanţi de la Campionatul European, unde a ajuns până în semifinale. Puşcaş a atras astfel atenţia mai multor cluburi din străinătate, dar a declarat că şi-ar dori să ajungă în Premier League şi, într-o zi, la Arsenal.

Însă cei de la dailycannon.com scriu însă că acel moment nu este foarte aproape. Ziariştii englezi susţin că Arsenal caută mai degrabă un mijlocaş de bandă şi nu este în acest moment interesată în vreun fel de serviciile lui George Puşcaş. Chiar dacă acesta ar putea veni gratis, dacă se declară falimentul lui Palermo.

În schimb, Puşcaş ar fi dorit de Sheffield United, echipă care a promovat în Premier League.

Afla mai multe despre: george puscasarsenal 

viewscnt
Articole similare