Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Becali când a fost întrebat despre interesul FCSB pentru un jucător al Craiovei! "Nu mă interesează niciun Mamut şi nu ştiu cine este!"

Reacţia lui Becali când a fost întrebat despre interesul FCSB pentru un jucător al Craiovei! "Nu mă interesează niciun Mamut şi nu ştiu cine este!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a pierdut titlul în Liga 1 şi vrea să o întărească pe FCSB în următoarea perioadă de transferuri.

Patronul FCSB i-a transferat deja pe Stipe Vucur şi Alexandru Creţu, iar luni, Becali a recunoscut că a rezolvat şi mutarea lui Andrei Dumiter (22 de ani), de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Becali vrea să întărească ofensiva şi îi doreşte pe Bogdan Stancu şi Constantin Budescu. În ultimul timp, s-a scris despre interesul FCSB-ului pentru Ivan Mamut, vârful Universităţii Craiova. Becali a negat orice discuţii cu fotbalistul croat. 

"Dacă îl transfer şi pe Mamut? Ăsta cine este? Unde joacă? Pe băiatul ăla de la Sepsi nu îl cheamă aşa. Nu mă interesează niciun Mamut şi nu ştiu cine este", a spus Becali, pentru ProSport.

Mamut a fost adus la Craiova pentru a-l înlocui pe Koljic, accidentat în debutul campionatului trecut. Jucătorul nu a reuşit să strălucească la echipă, iar în cele 26 de meciuri jucate, a marcat 3 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Mamut a fost adus în Bănie de la Inter Zapresic, iar potrivit Transfermarkt, este cotat la 450 de mii de euro.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare