Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Becali după alegerea lui Rădoi pentru postul de selecţioner al României: "Dacă vine şi Dică, reuşesc amândoi 500%"

Reacţia lui Becali după alegerea lui Rădoi pentru postul de selecţioner al României: "Dacă vine şi Dică, reuşesc amândoi 500%"

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre alegerea federalilor pentru postul de selecţioner al primei reprezentative a României. Mirel Rădoi, trecut şi pe la FCSB, este marele favorit să vină în locul lui Cosmin Contra pe banca naţionalei.

"Mă bucur că finul meu a primit toate voturile membrilor Comitetului Executiv, deoarece el este un băiat bun, iar eu sunt sigur sută la sută că o să facă treabă bună la naţională. Burleanu a fost un băiat deştept.

Finul meu făcea treabă bună şi la mine la Steaua, dar s-a supărat atunci şi a plecat. Eu ţin mult la el şi mă bucur din tot sufletul meu atunci când îl aud cum îmi zice <<Naşul>> în emisiuni.

După ce am auzit că îl va lua în staff-ul lui de la naţională şi pe Dică, atunci vă pot spune că sunt sigur cinci sute la sută că cei doi vor reuşi. Sunt doi băieţi care au acumulat experienţă şi sunt tobă de fotbal. Amândoi stăteau de dimineata până seara la Steaua şi lucrau fără încetare. Dică e la fel de bun”, a declarat Becali pentru Prosport.

Afla mai multe despre: becaliechipa nationalaradoi 

viewscnt
Articole similare