Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Bergodi după prima victorie de când a preluat-o pe Sepsi: "Cred în munca mea. Treceam printr-o perioadă modestă!"

Reacţia lui Bergodi după prima victorie de când a preluat-o pe Sepsi: "Cred în munca mea. Treceam printr-o perioadă modestă!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Crisiano Bergodi (61 de ani), antrenorul lui Sepsi, a reacţionat la finalul meciului câştigat cu FCU Craiova 1948, scor 1-0, în optimile Cupei României.

Reacţia lui Bergodi după prima victorie de când a preluat-o pe Sepsi: "Cred în munca mea. Treceam printr-o perioadă modestă!"

Bergodi a spus că se bucură pentru succesul echipei sale, în care crede, şi a dezvăluit ce trebuie îmbunătăţit pentru ca Sepsi să meargă bine şi în campionat. "A fost o bucurie pentru noi, pentru băieţi mai ales. Faptul că am câştigat e foarte bine pentru noi, treceam printr-o perioadă modestă şi nu aveam rezultate de două săptămâni de când am venit. Eu cred în munca mea, că putem să îmbunătăţim jocul. Echipa s-a bătut bine şi nu e uşor să câştigăm aici la Craiova", a spus Bergodi, după meci.

Italianul a vorbit şi despre incidentul din finalul meciului, în care Niczuly şi doi jucători de la FCU Craiova 1948 au fost eliminaţi: "El a zis că a uitat că a luat galben, dar nu tre să faci acest lucru. E un protar bun, cu picior bun şi nu e problemă, dar am suferit la sfârşit chiar dacă am avut ocazii pentru a da al doilea gol. Şi asta trebui să îmbunătăţim, că trebuie să dăm gol când avem ocazii. Am suferit în această partidă pentru că am rămas 1-0, dar puteam face 2-0", a mai spus antrenorul.

Tehnicianul a mutat acum atenţia spre meciul cu Dinamo şi a spus că meciul va fi foarte greu. "Dinamo e un meci greu, greu, greu, foarte dificil, eu am avut mereu frica de echipele care sunt într-o perioadă proastă. Dinamo, în acest moment, e greu pt ei, dar noi trebuie să avem multă atenţie şi concentrare. Vor face sigur un meci bun şi dacă ne gândim că vine o echipă care ne pune covorul roşu, greşim 100%", a conchis Cristiano Bergodi, la Telekom Sport.

FCU Craiova 1948 - Sepsi 1-1, în Cupa României

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei României, trecând în optimi de U Craiova 1948, scor 1-0.

Golul a fost marcat de Achahbar, în minutul 38.

În minutul 90+2, de la Sepsi a fost eliminat postarul Niczuly, el primind al doilea cartonaş galben. A fost eliminat şi Kovacic, de la craioveni. Iniţial, arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu lui Sidibe.

În poartă la Sepsi a intrat pe final Aganovic.

Afla mai multe despre: sepsibergodicupa romanieivictorie 

viewscnt
Articole similare