Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Bogdan Andone după ce a bătut-o pe Viitorul! "Pentru noi, importante sunt punctele, nu spectacolul!"

Reacţia lui Bogdan Andone după ce a bătut-o pe Viitorul! "Pentru noi, importante sunt punctele, nu spectacolul!"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari s-a impus cu 1-0, împotriva Viitorului, într-un meci al etapei a 3-a din play-out-ul Ligii 1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Jefte, în minutul 28. La finalul meciului, Bogdan Andone a explicat că pentru echipa lui importante sunt punctele. De asemenea, el a vorbit despre programul infernal al echipei sale.  

"Pentru noi sunt importante punctele. Nu e important spectacolul. Nu e important câte goluri marchezi. La sfârşitul meciului trebuie să încerci să iei cele 3 puncte, dacă nu, minimum un punct. Am spus şi după meciul trecut de la Iaşi.

E o presiune imensă. Sunt meciuri puţine. Puncte foarte importante. În contextul rezultatelor care au fost în play-off, anumite surprize, la unele jocuri. E important fiecare punct. Fiecare meci. Se joacă din 3 în 3 zile. Apar suspendări, accidentari. E foarte important să te alegi cu ceva. 

Poate că după meciul de la Iaşi am respirat puţin, să spun aşa, dar chiar nu. Am intrat în vestiar şi am vorbit cu baieţii din staff. Trebuie să vedem pe cine ne putem baza la meciul cu Dinamo. La 48 de ore vom juca cu ei, iar la 72 cu Sibiul. E un program infernal, plus drumurile. Am jucat la Mediaş, am jucat la Iaşi. Se acumuleaza oboseala. E pe final. Baietii au abosit tare. Abia mai ţineau ritmul jocului", a spus Bogdan Andone.  

Echipa lui Bogdan Andone ocupă locul 10 în clasamentul play-out-ul Ligii 1, cu 23 de puncte. Viitorul este pe locul 13, cu 19 puncte. 

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare