Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Bonetti după înfrângerea lui Dinamo! ”Au avut un singur şut pe poartă în 90 de minute!”

Reacţia lui Bonetti după înfrângerea lui Dinamo! ”Au avut un singur şut pe poartă în 90 de minute!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de nou-promovata CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a V-a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Rusu, în minutul 50. La finalul meciului, Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a spus că adversarii au avut noroc. Italianul susţine că Mioveni a înscris la singura ocazie pe care a avut-o şi că echipa lui nu are un lot numeros. 

 ”Au avut un singur şut pe poartă în 90 de minute!”

”Am avut şansa să obţinem un rezultat bun, pentru că în prima repriză am jucat bine. Adversarii au avut un singur şut pe poartă în 90 de minute şi au reuşit să înscrie. Jucătorii mei au încercat să joace fotbal timp de 90 de minute, asta este bine.

Cu toţii speram la alt rezultat, dar aşa a fost să fie. Trebuie să folosim jucătorii tineri, aceasta este situaţia. Nu am avut prea mult timp ca să lucrăm, stăm în 13-14 jucători acum. Nu toţi sunt pregătiţi să joace la acest nivel, din această cauză tot încercăm jucători. Astăzi şi-a spus cuvântul experienţa jucătorilor, nu condiţia fizică. Am devenit nervoşi după ce am luat gol, dar trebuie să mergem înainte. Astăzi am luat gol din întâmplare, Mioveni a avut un singur şut pe poartă”, a spus Bonetti, la sfârşitul meciului. 

 

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 8, cu şase puncte, iar CS Mioveni urcă pe locul 10, cu acelaşi număr de puncte. Lider este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de FC Rapid şi FC Botoşani, ambele cu câte 13 puncte, şi de FCSB, Farul şi UTA, cu câte opt puncte.

Afla mai multe despre: dinamo-mioveni-ligaa 1-bonetti 

viewscnt
Articole similare