Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Borja Valle după despărţirea de Dinamo. "Nu pot înţelege cum există oameni care se pot juca cu iluziile altora şi îi pot face pe alţii să-şi schimbe viaţa"

Reacţia lui Borja Valle după despărţirea de Dinamo. "Nu pot înţelege cum există oameni care se pot juca cu iluziile altora şi îi pot face pe alţii să-şi schimbe viaţa"
Comentarii

Borja Valle a plecat de la Dinamo, după acesta a acuzat faptul că toată periada a fost o minciună.

Fotbalistul spanniol în vârstă de 28 de ani, a plecat de la Dinamo după 3 luni, perioadă în care jucătorul nu a fost plătit deloc. 

Reacţia lui Valle după cele 3 luni petrecute la Dinamo

Borja Valle a plecat de la Dinamo după 3 luni în care nu a fost plătit. Jucătorul spaniol a povestit toată experienţa de la clubul din Ştefan cel Mare pentru Protio Sport.

”Au trecut 91 de zile de la acea fotografie (n.r. când s-a pozat în tricoul lui Dinamo), am plecat cu toată speranţa din lume într-o ţară nouă, un oraş nou. Am mers acolo fericit, entuziasmat, la un club istoric cunoscut în toată lumea fotbalului, care avea un proiect grozav. Trei luni mai târziu am descoperit că totul a fost doar o minciună, că tot ce am crezut zi de zi a fost de fapt doar o minciună. Nu pot înţelege cum există oameni care se pot juca cu iluziile altora şi îi pot face pe alţii să-şi schimbe viaţa”, a spus Broja Valle.

Chiar dacă a fost o experienţă grea, atacantul spaniol a avut doar cuvinte de laudă la adresa fanilor.

”Voi purta mereu fanii în inima mea. Este o zi tristă pentru mine, dar vrea să doresc succes acestui club. Vă mulţumesc pentru afecţiunea voastră, pentru că am descoperit o ţară atât de frumoasă. A fost o mândrie să apăr aceste culori şi să îmbrac acest tricou. Vă mulţumesc şi succes! Forza Dinamo! Mulţumesc Bucureşti, mulţumesc România”, a scris Valle într-o postare pe Instagram.

Afla mai multe despre: dinamo borlja valle 

viewscnt
Articole similare