Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Borja Valle după eurogolul marcat la debutul pentru Dinamo: "Nu am dat aşa niciodată!". Plecăciune în faţa fanilor

Reacţia lui Borja Valle după eurogolul marcat la debutul pentru Dinamo: "Nu am dat aşa niciodată!". Plecăciune în faţa fanilor

Dinamo București

Comentarii

Borja Valle (28 de ani), fotbalistul lui Dinamo care a reuşit un gol superb în meciul cu FC Botoşani, a comentat reuşita sa formidabilă după partidă, la flash-interviu. Spaniolul a explicat cu a reuşit această execuţie cu care a luat ochii tuturor şi a spus că ar putea fi cel mai frumos gol din întreaga sa carieră de până acum.

"Este posibil! Niciodată nu am mai dat un asemenea gol, sunt foarte mulţumit că am luat un punct, mă bucur mai ales pentru echipă.  Suntem de patru zile împreună şi sunt fericit. (n.r. - Cum de te-ai hotărât să dai aşa?) Acum, de când a apărut pandemia, rezervele văd meciul din tribună, l-am văzut pe portar ieşit şi aveam asta în cap de când am intrat pe teren. Mi-a plăcut mult echipa Botoşaniului, au un joc rapid, verticalizează mult, dar noi încă nu suntem la un nivel atât de bun şi cred că vom fi din ce în ce mai bine", a spus Borja Valle, la Telekom Sport.

Apoi, spaniolul a dezvăluit de ce a acceptat să vină la Dinamo şi a vorbit despre fanii echipei: "Pentru echipă, pentru proiect,  pentru că simţeam nevoia să fac o schimbare şi cred că e cea mai bună decizie pe care am luat-o. (n.r. - despre fani)Incredibil, toţi spaniolii am rămas fără cuvinte, este o galerie incredibilă şi sperăm să le facem multe bucurii", a spus Borja Valle.

VIDEO | Borja Valle, debut strălucitor la Dinamo! Gol excepţional: l-a executat pe Pap din cercul de la centrul terenului! 

Borja Valle (28 de ani), noul decar al lui Dinamo, a debutat cu un super gol la formaţia din Ştefan cel Mare, în partida cu FC Botoşani.

Intrat după pauză în locul lui Diego Fabbrini, Borja Valle a avut grijă să impresioneze încă de la primele sale minute în tricoul lui Dinamo. Spaniolul a salvat-o pe Dinamo, aflată într-o situaţie grea, printr-o execuţie de senzaţie cu care a adus egalarea. În minutul 71, Borja Valle l-a executat pe Eduard Papp cu un şut din cercul de la centrul terenului şi a înscris, egalând situaţia pe tabelă pentru Dinamo.

Afla mai multe despre: borja valledinamoreactiegol 

viewscnt
Articole similare