Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Burleanu după ce Dragnea s-a declarat "pro Lupescu" la alegerile FRF. "Atunci când vezi că n-ai nicio şansă cauţi sprijin politic!" De ce e sigur de victorie

Reacţia lui Burleanu după ce Dragnea s-a declarat "pro Lupescu" la alegerile FRF. "Atunci când vezi că n-ai nicio şansă cauţi sprijin politic!" De ce e sigur de victorie

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu a comentat în această dimineaţă declaraţiile acordate de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în legătură cu alegerile FRF ce vor avea loc pe 18 aprilie.

Într-un interviu publicat de Gazeta Sporturilor Liviu Dragnea s-a declarat un susţinător al lui Ionuţ Lupescu pentru alegerile din această săptămână, iar Burleanu spune că nu e deloc mirat de faptul că contracandidatul său a "căutat sprijin politic". Actualul şef al FRF spune că e sigur de victorie şi nu îi dă nicio şansă lui Lupescu.

"Mă aşteptam să caute sprijin la nivel politic! Îl recomandă acest tip de comportament. Atunci când vezi că nu ai nicio şansă de a-i convinge pe membrii afiliaţi...

Lupescu le poate spune ce a făcut în cei şase ani în care a fost la FRF, cum noi putem spune ce am făcut în cei patru ani în care am fost. Noi suntem foarte încrezători şi nu avem nicio emoţie pentru că în aceşti patru ani de zile i-am cunoscut pe fiecare dintre membrii FRF.



Mi s-a pus eticheta că am fost pus politic la FRF, încercând să se găsească o justificare de ce un tânăr de 29 de ani la vremea respectivă, care nu făcea parte din sistem, din nico structură mafiotă de fotbal, poate câştiga alegerile FRF. E foarte simplu de verificat. Nu există nicio dovadă că m-am văzut cu vreun lider al vreunui partid politic. Am avut exclusiv susţinerea membrilor FRF. Se spunea atunci că voi avea patru, cinci voturi... Nimic mai mult.

Am aşteptat momentul în care să-i pot răspunde domnului Dragomir, care a spus mereu în această perioadă că el m-a susţinut pentru a ajunge la FRF şi că eu m-am dus să îi cer ajutorul lui şi domnului Chivorchian. Am avut o singură întâlnire cu domnul Dragomir în toată această perioadă"
, a declarat Răzvan Burleanu la Pro X.

Burleanu a precizat că se bazează pe minim 160 de voturi, independent de "mesajul" transmis de zona politică: "Avem 160-170 de voturi în acest moment, în situaţia de după ce s-a întâmplat în aceste ultime ore".

Afla mai multe despre: razvan burleanudragneafrfalegeriionut lupescu 

viewscnt
Articole similare