Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Burleanu în "războiul depunctărilor", CFR-FCSB: "Titlul se câştigă pe teren!" De ce nu a luat Astra licenţa

Reacţia lui Burleanu în "războiul depunctărilor", CFR-FCSB: "Titlul se câştigă pe teren!" De ce nu a luat Astra licenţa

Superliga

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, spune că lupta din play-off-ul Ligii 1 va fi decisă în acest sezon doar pe gazon şi nu la comisii, deşi atât CFR Cluj, cât şi FCSB au depus plângeri împotriva rivalilor şi cer depunctarea.

Finalul tensionat de sezon a declanţat o bătălie pe toate planurile între primele două clasate, însă Burleanu consideră că situaţia nu e ieşită din comun şi precizează că nu poate împiedica formaţiile din Liga 1 să-şi caute dreptatea şi la TAS, dacă nu sunt mulţumite de deciziile luate pe plan intern. Touşi, şeful FRF insistă asupra faptului că rezultatele de pe teren sunt primoridale.

"În primul rând e important ce se întâmplă pe teren, că acolo se va câştiga în mod cert titlul! Întotdeauna vor exista astfel de solicitări (n.r. de depunctare) şi dacă vreuna din deciziile Comisiei nu va mulţumi unul dintre cluburi, există această posibilitate de a merge la TAS să-ţi cauţi dreptatea", a declarat Răzvan Burleanu.

Burleanu a comentat şi situaţia Astrei, care nu a primit licenţa UEFA din cauza unei datorii şi spune că are încredere totală în deciziile luate de comisiile FRF.

"De ce ar fi nevoie de lămuriri suplimentare (n.r. în cazul Astrei)? Întotdeauna când cineva e nemulţumit de justiţia sportivă sau de justiţie în general, merge mai departe în altă instanţă. Comisia de licenţiere şi inclusiv Comisia de Apel au judecat cum trebuie. Fiindcă până la urmă ce a făcut Comisia de licenţiere a fost să pună în aplicare o decizie luată de către FIFA. FIFA a scos în evidenţă că un jucător nu a fost plătit.

Noi trebuie să ne obişnuim că, odată semnat, un contract trebuie dus la bun sfârşit. Comisia FIFA a solicitat în mod expres în ce cont trebuie făcută plata. Clubul Astra trebuia de la bun început să rezolve orice problemă fiindcă mi se părea în acelaşi timp o problemă nesemnificativă, de aproximativ 20.000 de euro, pentru a nu-şi lua licenţa. Era o problemă pe care o puteau rezolva plătind acolo unde FIFA a decis că trebuie să plătească suma respectivă
", a mai spus Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: burleanuastracfr clujfcsbscandal liga 1 

viewscnt
Articole similare