Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Chindriş după Universitatea Craiova - FC Botoşani 2-3. Ce declarat despre acuzaţiile de blat cu FCSB. ”Cine spune lucrurile astea, le spune doar pentru show”

Reacţia lui Chindriş după Universitatea Craiova - FC Botoşani 2-3. Ce declarat despre acuzaţiile de blat cu FCSB. ”Cine spune lucrurile astea, le spune doar pentru show”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a câştigat în deplasare de la Craiova, scor 3-2, într-un meci al etapei cu numărul 7 din play-off-ul Ligii 1.

Botoşani a deschis scorul prin Al Mawas în minutul 9. Nistor a egalat în minutul 25, dar Chindriş i-a readus din nou pe modoveni în avantaj, după ce a înscris în minutul 45+3. Ivan a egalat în minutul 57, dar Papa a adus victoria lui FC Botoşani cu 3 minute înainte de finalul partidei. 

Meciul nu a fost lipsit de incidente. Ţigănaşu a fost eliminat de la Botoşani, iar Vătăjelu şi Bancu de la Craiova au fost şi ei trimişi la cabine. 

Chindriş, marcatorul golului de 2-1 a vorbit după meci şi a răspuns şi acuzaţiilor de blat din meciul cu FCSB. 

”A fost un meci foarte greu, ambele echipe au jucat destul de bine, s-a jucat foarte agresiv au fost chiar cateva incidente. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm şi sper să o ţinem tot aşa. 

Au fost cartonaşe foarte multe. Încercam să câştigăm fiecare meci, luptâm. Meciul trecut aţi văzut, în minutul 2 ne dă galben după 3 faulturi tari, atunci ne-a rupt puţin. nu am mai putut ...ne-am calmat dar, aici a fost şi într-o parte şi în alta. 

Cine spune lucrurile astea, le spune doar pentru show, pentru că nu mi se pare acest lucru. Noi ne jucam fiecare meci în parte, de obicei, multe meciuri am început prost şi asta e problema noastră, care trebuie s-o rezolvăm, dar nu cred că în vreun meci ne-am dat la o parte”, a spus Chindriş la sfârşitul meciului. 

Afla mai multe despre: chindriş 

viewscnt
Articole similare