Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Chris Hughton după debutul lui Florin Andone. Declaraţia antrenorului îl face pe român să spere

Reacţia lui Chris Hughton după debutul lui Florin Andone. Declaraţia antrenorului îl face pe român să spere

Stranieri

Comentarii

Florin Andone a prins primele sale minute în tricoul lui Brighton & Hove Albion în partida amicală cu gruparea franceză OGC Nice, scor 1-0, disputată în spatele porţilor închise.

Brighton s-a impus cu 1-0, la capătul unui meci în care atacantl român adus pentru aproximativ 6 milioane de euro a fost titular, fiind schimbat la pauză.

Tehnicianul Chris Hughton, omul care a insistat pentru transferul lui Andone,  s-a arătat mulţumit de prestaţia românului, în condiţiile în care acestea au fost primele 45 de minute jucate de fostul vârf al lui Deportivo pentru noua echipă.

"A fost un meci de pregătire bun pentru ei (n.r. Andone şi alt debutant, Alireza Jahanbakhsh), ei fiind la alt nivel de pregătire faţă de restul lotului.



 A fost o repriză mai dificilă pentru ei ţinând cont că au fost primele 45 de minute jucate şi sunt convins că au mult mai multe de oferit
", a declarat Hughton, care a lăsat să se înţeleagă că îl vede pe Florin Andone titular în acest sezon, chiar dacă pregătirea fizică nu îi va permite să joace acest rol din primele runde.

"E un mare semn de întrebare dacă ambii vor putea juca din primul minut din prima etapă a sezonului pentru că nu au suficiente minute jucate în pregătiri. Dar ambii (Andone şi Jahanbakhsh) sunt jucători de calitate şi foarte probabil vor intra pe parcurs", a mai declarat tehnicianul lui Brighton, pentru site-ul oficial al clubului.


Brighton&Hove Albion va debuta în noul sezon din Premier League pe 11 august, într-o deplasare pe terenul lui Watford.

Afla mai multe despre: florin andonebrightontransferhughtonpremier league 

viewscnt
Articole similare