Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia lui Cicâldău după execuţia jalnică din penalty: "Important este că echipa a luat cele trei puncte"

Reacţia lui Cicâldău după execuţia jalnică din penalty: "Important este că echipa a luat cele trei puncte"

U Craiova

Comentarii

În minutul 64 al meciului FC Voluntari - U Craiova, Cicâldău a executat slab o lovitură de pedeapsă, însă din fericire, echipa sa a întors rezultatul până la urmă şi a câştigat.

"Mă simt bine, se întâmplă să ratezi. Cel mai important este că echipa a luat cele trei puncte. Am simţit că pleacă în partea cealaltă, m-am şi uitat la el, dar a rămas pe centru", a explicat decarul Craiovei ratarea de vineri seară. 

Tot la flash interviul de după meci, Cicâldău a vorbit şi despre accidentarea lui Nicuşor Bancu, ieşit la pauză: "Mi-a spus că l-a înţepat ceva la pulpă. Nu am fost atent exact, că el a ieşit la pauză şi eu eram concentrat pe a doua repriză".

"Ne-a motivat, a fost un plus pentru noi. Dar şi cu dânsul şi fără dânsul în tribună, trebuia să întrăm să luăm cele trei puncte", a mai spus Cicâldău despre prezenţa lui Victor Piţurcă în tribună. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe