Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Contra, după egalul cu Serbia: ”Sunt mândru de cum ne-am descurcat”. Ce i-a spus Tamaş şi ce le-a transmis jucătorilor la pauză

Reacţia lui Contra, după egalul cu Serbia: ”Sunt mândru de cum ne-am descurcat”. Ce i-a spus Tamaş şi ce le-a transmis jucătorilor la pauză

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra s-a declarat mulţumit de modul în care fotbaliştii echipei naţionale au evoluat în partida cu Serbia. Chiar dacă n-au reuşit să câştige, ”tricolorii” l-au mulţumit pe selecţioner.

În condiţiile în care România a jucat în inferioritate numerică din minutul 44, Contra e fericit pentru rezultatul confruntării cu Serbia.

Eu vreau să-mi felicit jucătorii. Am făcut o repriză din punct de vedere tactic foarte bună, echipa a stat foarte bine în teren. Ei au avut prima ocazie în minutul 41. Noi am avut câteva contraatacuri, aşa a fost strategia.

A venit apoi faza din finalul primei reprize, penalty şi eliminare pentru Tamaş. Din ce am vorbit cu Tamaş, el a vrut să degajeze, jucătorul Serbiei a fost un pic mai isteţ, a băgat capul, dar nu ştiu dacă se dă cartonaş roşu dacă nu e vorba de intenţie. Poate fi penalty, dar nu cred că merita roşu. Nu sunt supărat pe Tamaş, se poate întâmpla. A vrut doar să degajeze mingea.

Le-am spus să strângem rândurile şi să încercăm să jucăm pe contraatac. Sunt mândru de cum s-au descurcat jucătorii. Am rezistat. Chiar dacă nu e rezultatul dorit, dar în aceste condiţii ne mulţumim cu această remiză.

Cu Muntenegru am pierdut două puncte care ar fi contat enorm în economia grupei. Trebuie acum să vedem dacă la ultimul meci ne vom bate pentru locul 1 sau pentru locul 2. Ne-ar fi plăcut să le oferim acestor minunaţi suporteri cele trei puncte, să plece fericiţi acasă”, a spus Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: contraromaniaserbia,  

viewscnt
Articole similare