Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Copos după ce a fost din nou aproape echipa din Giuleşti: "Rapid rămâne farmecul vieţii, dar nu mă voi întoarce!"

Reacţia lui Copos după ce a fost din nou aproape echipa din Giuleşti: "Rapid rămâne farmecul vieţii, dar nu mă voi întoarce!"

Fotbal intern

Comentarii

George Copos a declarat, marţi, pentru News.ro, că nu se va întoarce niciodată la Rapid, deşi gruparea giuleşteană rămâne "farmecul vieţii".

"Am fost la petrecerea de final de an a Rapidului, dar nici vorbă să mă întorc la Rapid. Ştiu că primarul mi-a urat bun venit, dar nu mă voi întoarce niciodată. Am fost la Rapid doar pentru a da nişte cadouri, pentru că Rapid rămâne farmecul vieţii şi va rămâne mereu în sufletul meu. Vreau să vă spun că dacă nu era primarul Dan Tudorache, Rapidul poate nu mai exista deloc, nici măcar în Liga a III-a. Eu, categoric nu mă voi mai întoarce niciodată, dar Rapidul va rămâne în sufletul meu", a declarat Copos pentru News.ro.



Jucătorii şi componenţii staf-ul tehnic şi administrativ ai formaţiei FC Rapid Bucureşti au fost premiaţi, marţi, de Primăria Sectorului 1.

În cadrul acestei premieri, primarul Dan Tudorache a afirmat că îi mulţumeşte lui George Copos pentru implicarea la Rapid şi a anunţat că baza Pro Rapid va intra în adminstrarea Primăriei Sectorului 1 (VIDEO).

sursa: News.ro.
 

Afla mai multe despre: coposrapiddeclaratie 

viewscnt
Articole similare