Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cornel Dinu după ce Gabriela Firea a spus că a antrenat Steaua: "Nu aş vrea să cred că a semnat ca Primarul"

Reacţia lui Cornel Dinu după ce Gabriela Firea a spus că a antrenat Steaua: "Nu aş vrea să cred că a semnat ca Primarul"

Diverse

Comentarii

Cornel Dinu a reacţionat în cadrul emisiunii Minutul 91, de la Telekom Sport, după ce Primăria Bucureşti a scris într-un comunicat că "Mister" a antrenat-o pe Steaua.

Consiliul General al Capitalei a publicat pe ordinea zi luni, 14 noiembrie, că îi va fi acorda titlul de cetăţean de onoare lui Cornel Dinu. În referatul semnat de Gabriel Firea era menţionat faptul că Dinu a antrenat-o pe Steaua: "Corneliu Constantin Dinu (n. 2 august 1948, Târgovişte), cunoscut sub numele de Cornel Dinu, este un fost jucător şi antrenor de fotbal român. A fost antrenor principal la Steaua Bucureşti, apoi a mai antrenat CS Târgovişte, ASA Târgu Mureş, Oţelul Galaţi, U Cluj şi FC Olt şi a fost selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României în campania de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal 1994, drept pentru care a fost şi decorat cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a lll-a".

Întrebat despre această situaţie, Cornel Dinu a reacţionat în Minutul 91: "În 1956 a început televiziunea la noi şi ne duceam şi noi la un vecin, că nu aveam televizor. Echipa care m-a impresionat atunci, că avea un joc spectaculos, era CCA. Nu aş vrea să cred că a semnat ca Primarul. Nu ştiu dacă a semnat doamna Firea, dar nu cred că e vina ei în niciun caz. Ar fi un adevăr în această privinţă. Pe timpuri am fost foarte bun prieten şi eu şi câţiva jucători de la Dinamo cu primul soţ al doamnei Firea, care era Răzvan Firea, un antrenor de atletism la Dinamo".

Ulterior, Primăria Capitalei a revenit cu un punct de vedere pentru GSP.ro: „Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism din cadrul Primăriei Capitalei regretă greşeala apărută în documentaţia Proiectului de hotărâre prin care, în şedinţa Consiliului General al Capitalei de joi,14 noiembrie, se propune acordarea titlului de cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti domnului Cornel Dinu. 

Proiectul a fost retras de pe site-ul instituţiei şi va fi republicat în varianta actualizată.
 
Direcţia de Cultură din cadrul Primăriei Capitalei îşi cere scuze domnului Cornel Dinu, o glorie a fotbalului românesc, dar şi fanilor echipei din şoseaua Ştefan cel Mare. Legendă a clubului Dinamo Bucureşti, pentru care a jucat şi la care a antrenat, având 454 de meciuri în Liga 1 şi 53 de goluri marcate, dar şi căpitan şi antrenor al echipei naţionale, de numele lui Cornel Dinu se leagă multe momente de bucurie ale fanilor sportului cu balonul rotund!”

Afla mai multe despre: cornel dinuminutul 91 

viewscnt
Articole similare