Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cornel Dinu la noul transfer pregătit de Gigi Becali: "Mai bine să stea acolo decât să ne enerveze pe noi aici"

Reacţia lui Cornel Dinu la noul transfer pregătit de Gigi Becali: "Mai bine să stea acolo decât să ne enerveze pe noi aici"

FCSB

Comentarii

Contractul lui Diogo Salomao cu Dinamo se va încheia în vara anului 2019, iar mijlocaşul portughez refuză să-şi preluncească înţelegerea cu gruparea pregătită de Claudiu Niculescu. Astfel, FCSB speră să profite de problemele rivalilor şi vrea să-l aducă pe mijlocaşul portughez.

"Am văzut şi în meciul cu Sepsi două ocazii ratate de Salmonela. E băiatul ăla care ar trebui să stea mai mult la fado-ul portughez decât să vină să ne enerveze pe aici. Oricum, sunt mai multe fantome pe acolo pe la echipă" , a declarat expertul Telekom Sport, Cornel Dinu.

"Fantoma lui Gigi Becali nu o să dispară niciodată din preajma stadionului Dinamo sau a fotbalului românesc. Nu se pune problema ca Salomao să ajungă la FCSB.

Becali are în fiecare săptămână un jucător preferat, pe care-l vrea. Ne-am obişnuit cu asta. Acum văd că a zis că Nistor nu are unde să joace la FCSB. Ăsta ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru Dan Nistor şi pentru orice jucător dorit de FCSB. Este o capcană în care ar fi putut cădea.

Becali aduce mereu jucători şi spune că sunt cei mai buni, dar după câteva luni zice că nu mai sunt buni şi-i aruncă precum o măsea stricată", a declarat preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, la Pro X.

Trei goluri şi 11 assisturi a reuşit Salomao în cele 11 meciuri jucate pentru Dinamo în acest sezon. Mijlocaşul portughez este cotat, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, la 1.250.000 de euro.

Afla mai multe despre: becalicornel dinuclaudiu niculescudinamosalomao 

viewscnt
Articole similare