Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Corneliu Papură după Honved - Universitatea Craiova 0-0: "Mi se pare un scor nedrept!"

Reacţia lui Corneliu Papură după Honved - Universitatea Craiova 0-0: "Mi se pare un scor nedrept!"

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, crede că remiza albă înregistrată, la Gyor, împotriva echipei Honved Budapesta este nedreaptă, ţinând cont de ocaziile irosite de olteni.

"Raportându-ne la jocul pe care l-am disputat în seara asta, l-am dominat, ne-am creat cele mai mari ocazii, mi se pare un scor nedrept, raportându-ne la ocaziile pe care le-am avut. Mă aşteptam la echipa adversă să fie foarte bine grupată, dar jocul ei s-a bazat doar pe apărare şi cu noroc au scăpat să nu marcăm în seara asta.

Neinspiraţi în faţa porţii, pentru că am avut două ocazii uriaşe în repriza a doua şi puteam să înscriem lejer. Neinspiraţi, dar sperăm că pe viitor vom fi mult mai inspiraţi şi vom reuşi să înscriem. Se întâmplă, la fotbal sunt lucruri absolut normale să ratezi din situaţii favorabile şi să înscrii din situaţii grele. Păcat că în seara asta nu am înscris, cu toate că meritam.

Important este că am ajuns în faţa porţii şi în minutul 90 am pus presiune pe adversar. Asta este important, că am terminat jocul în terenul advers, un joc în deplasare totuşi.

Periculos a fost pentru noi şi 3-2, când am câştigat în deplasare. La orice scor, trebuie să joci şi manşa a doua. Indiferent dacă marcam, la fel de periculos era şi 1-0. În fotbal trebuie să fii tot timpul concentrat, pentru că nu ştii ce se întâmplă în meciul următor.

Jucăm în faţa propriilor suporteri, presiunea pe care ar trebui să o pună ar trebui să ne avantajeze.

Dacă ne menţinem acelaşi ritm, în sensul să punem presiune pe adversar, cu siguranţă vom reuşi să înscriem acasă", a declarat Corneliu Papură, la conferinţa de presă.

Universitatea Craiova a remizat, joi, în deplasare, scor 0-0, în compania echipei Honved Budapesta, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa League. Returul se va juca joia viitoare, de la 19:15.

Afla mai multe despre: papura 

viewscnt
Articole similare