Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cosmin Contra după victoria chinuită cu Malta: "Nu am făcut un joc strălucit"

Reacţia lui Cosmin Contra după victoria chinuită cu Malta: "Nu am făcut un joc strălucit"
Comentarii

Cosmin Contra a vorbit după ce România a învins, la limită 1-0, Malta, într-un meci chinuit pentru "tricolori". Selecţionerul şi-a dat seama de ce elevii săi au jucat în modul în care au făcut-o.

"Cred că primele 20-25 de minute am avut 2-3 ocazii clare, plus un gol valabil. Nu am avut luciditate, am vrut să dăm goluri multe. Dacă înscriam la golul anulat, toată lumea se liniştea, nu am făcut un joc strălucit. Cu o echipă care în multe momente se apară cu 10 jucători e foarte greu să îi deschizi. Adversarul nu ne-a lăsat să ne facem jocul", a declarat Contra, la Pro X, despre meciul cu Malta. 

Selecţionerul a găsit rapid "vinovaţii" după meciul de duminică seara: "Pentru noi era o finală, am introdus o echipă tânără, fără experienţă, care a făcut ca jocul să fie de foarte multe ori fără sens. Sunt trei puncte, rămânem în cursa calificării. Trebuie să analizez foarte bine şi să iau deciziile corecte la următorul meci".

Cu toate acestea, Contra a găsit şi partea plină a paharului: "Am câştigat doi jucători, pe Bordeianu şi pe Rus. Au confirmat astăzi".

Afla mai multe despre: contraromania 

viewscnt
Articole similare