Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cosmin Moţi după derby-ul dintre Dinamo şi Rapid! ”Un meci peste nivelul Ligii 1!”

Reacţia lui Cosmin Moţi după derby-ul dintre Dinamo şi Rapid! ”Un meci peste nivelul Ligii 1!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Rapid, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1.

Dinamoviştii au deschis scorul prin Torje ’55. Pentru Rapid a egalat Carnat ‘90+1. La finalul partidei, Cosmin Moţi, fost jucător la Dinamo, a vorbit despre derby-ul dintre cele două echipe. El consideră că partida a fost peste nivelul ligii 1. De asemenea, directorul tehnic al clubului Ludogoreţ Razgrad crede că la Dinamo este nevoie de timp pentru a se contura o echipă puternică. 

”A fost un meci frumos, cred că Dinamo merita victoria, au jucat mai bine, cel puţin prima repriză au avut mult mai multe ocazii, dar aşa e în fotbal, nu înscrii tu, înscrie adversarul. Goluri frumoase, un meci frumos, un meci cred că peste nivelul Ligii 1. 

Sper, şi îmi doresc să continue la acelaşi nivel. Orice meci fără suporteri e urât, nu e aceeaşi atmosferă şi sperăm să trecem prin vremurile astea grele şi să ne reîntoarcem la viaţa normală. E normal să te îngrijorezi şi să te sperii. Am înţeles că e bine, se simte bine, nu are nicio problemă şi asta e îmbucurător.

Cu siguranţă, Mircea Rednic e un antrenor bun, cu experienţă. Cu siguranţă, dacă ne uităm la lotul lui Dinamo, nu sunt jucători slabi, sunt jucători cu experientă, buni, dar care au nevoie de timp, n-au mai jucat de ceva vreme şi au nevoie de timp.

Grigore şi-a asumat când a semnat cu Rapid, e jucător profesionist, trebuie să-şi facă treaba acolo unde e”, a spus Moţi, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: dinamo-rapid-moţi 

viewscnt
Articole similare