Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Costel Gâlcă despre scandalul de la demiterea lui Şumudică: ”Este ruşinos pentru fotbal”

Reacţia lui Costel Gâlcă despre scandalul de la demiterea lui Şumudică: ”Este ruşinos pentru fotbal”

CFR Cluj

Comentarii

Costel Gâlcă a comentat modul în care Marius Şumudică a fost demis de la CFR Cluj.

Marius Şumudică a aflat din presă că a fost demis de la CFR Cluj şi, ulterior, n-a fost lăsat să intre în baza de pregătire a echipei, unde avea programat un antrenament.

Costel Gâlcă susţine că acea scenă este ruşinoasă pentru fotbalul românesc, despre care spune că este într-o continuă cădere.

Costel Gâlcă, reacţie despre scandalul de la demiterea lui Şumudică

Costel Gâlcă este ultimul antrenor care a reuşit să ia titlul cu FCSB, în 2015. De atunci, fostul mare internaţional român a evitat să mai antreneze în campionatul din România.

În prezent este liber de contract, după ce în această vară nu şi-a mai prelungit contractul cu Vejle, unde a ajuns în martie 2019. Gâlcă a fost şi pe lista lui CFR Cluj, înainte ca şefii campioanei să-l numească pe Şumudică.

Însă antrenorul în vârstă de 49 de ani este acid la adresa conducerii din Gruia. Costel Gâlcă spune că demiterea lui Marius Şumudică ar fi putut să vină fără prea mult scandal:

”Fotbalul românesc pe zi ce trece se duce mai în jos. Au fost nişte semnale trase şi de colegii mei, şi de mine, şi de toată lumea.

Cred că toţi care fac parte din fotbal ar trebui să fie mai conştienţi, să dea continuitate antrenorilor, pentru că e important să aibă continuiate, să aibă o filosofie de joc.

(n.r. despre modul în care a fost demis Şumudcă de la CFR) Cred că trebuia vorbit direct cu el, trebuia anunţat, eu cred că e ruşinos pentru fotbal”, a declarat Costel Gâlcă.

Bogdan Stele, coleg de în Generaţia de Aur cu Costel Gâlcă, este şi el de părere că şefii lui CFR Cluj ar fi putut arăta mai multă decenţă: ”Sunt lucruri care se întâmplă, dar nu e normal, se pot găsi soluţii pentru a rezilia un contract”.

Afla mai multe despre: costel galca 

viewscnt
Articole similare