Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Craioveanu după ce a auzit pe cine transferă FCSB: "Mă, boss, nu ai câştigat cu Tanase, Man, Coman"

Reacţia lui Craioveanu după ce a auzit pe cine transferă FCSB: "Mă, boss, nu ai câştigat cu Tanase, Man, Coman"

FCSB

Comentarii

Directorul de imagine al Universităţii Craiova, Gică Craioveanu, are propria filosofie despre transferurile pe care le fac echipele din România. Oficialul nu e încântat de fotbalistul pe care Gigi Becali vrea să-l aducă din liga a treia germană.

Ce a spus Gică Craioveanu despre strategia lui Gigi Becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, caută fundaşi înalţi, criteriul care primează la echipă acum, şi e decis să-l aducă la echipă pe Stipe Vucur, un fundaş central care măsoară 1.95 m şi care joacă în liga a treia din Germania, la Hallescher FC. 

Gică Craioveanu a comentat mutarea făcută de omul cu banii de la FCSB: "Mă, boss, e greu să câştigi titlul. Ţie îţi trebuie jucători cu experienţă, care au jucat meciuri importante. Nu ai câştigat cu Tănase, cu Man, cu Coman, care sunt jucători de echipa naţională, jucători de top. Eu zic că dacă vine cineva din afară şi am spus tot timpul... Eu am jucat în Spania 11 ani şi am spus tot timpul. Dacă e ceva de afară, măcar să fie mai bun decat ce ai tu în curte", a declarat Gică Craioveanu. 

Cine e Stipe Vucur, fotbalistul pe care vrea să-l transfere FCSB 

Stipe Vucur este un fundaş central de 29 de ani, cu dublă cetăţenie, croată şi austriacă. Cu o înălţime de 1,95 metri, fotbalistul a încheiat sezonul cu Hallescher pe locul 9 în liga a treia din Germania, iar în trecut a mai evoluat la echipe precum Lustenau, Wacker, Aue, Kaiserslautern sau Hajduk Split. Impresarul Florin Vulturar l-a caracterizat pe fotbalistul ajuns pe radaul FCSB-ului.  

 

Afla mai multe despre: gica craioveanufcsbgigi becalistipe vucur 

viewscnt
Articole similare