Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cristi Pustai după Dunărea Călăraşi - FC U Craiova 1-1! "Luptăm până la ultima etapă!"

Reacţia lui Cristi Pustai după Dunărea Călăraşi - FC U Craiova 1-1! "Luptăm până la ultima etapă!"

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dunărea Călăraşi a remizat, scor 1-1, în partida cu FC U Craiova 1948. Ariel Lopez şi Andrea Compagno au marcat golurile acestui meci.

Prima parte a play-off-ului Ligii 2 s-a terminat. Craiova a ratat victoria, dar este în continuare lider in play-off-ul Ligii 2. Dunărea Călăraşi menţine suspansul în cursa pentru promovare din Liga a II-a. Super-execuţia lui Ariel Lopez le-a oferit călărăşenilor avantajul în duelul cu liderul FCU Craiova.

Campagno a salvat însă un punct pentru olteni cu zece minute înainte de final şi i-a oferit echipei lui Mititelu un avans de trei puncte la finalul turului din playoff.  

După meci, antrenorul de la Dunărea Călăraşi a declarat că echipa sa va lupta până în ultima etapă. 

"Este un punct, lupta merge mai departe. S-a terminat un tur... pot să spun că e bine că mai avem doar două meciuri acasă, că se pare că jucăm mai bine în deplasare. Lupta e în desfăşurare şi Dunărea Călăraşi încă are şansele ei. Noi nu am depus armele şi zic că urmează returul, sperăm să facem mai mult. Luptăm până la ultima etapă. Să vedem ce va fi la Craiova în 22 mai", a declarat Cristi Pustai.

Afla mai multe despre: pustai 

viewscnt
Articole similare