Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dan Alexa după ce a retrogradat cu Dunărea Călăraşi: "Am făcut un joc bun, cred că mai bun decât Hermannstadt"

Reacţia lui Dan Alexa după ce a retrogradat cu Dunărea Călăraşi: "Am făcut un joc bun, cred că mai bun decât Hermannstadt"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Dunărea Călăraşi, Dan Alexa, consideră că formaţia sa a jucat mai bine decât FC Hermannstadt, în ciuda înfrângerii, scor 2-1, care a dus la retrogradarea în Liga 2.

"Am făcut un joc bun, cred că mai bun decât Hermannstadt. Am avut trei situaţii 1-1 cu portarul, am putut să închidem jocul la 1-0 la acea ocazie singur Honciu - Căbuz. Apoi am luat gol din fază fixă, lucraserăm foarte mult fazele fixe, iar totul a culminat în minutul 95-96. Dintr-o minge de 40 de metri zona centrală având trei fundaşi centrali inadmisibil. Felicit Hermannstadt, nu vreau să le iau din merite, bravo lor, mă bucur pentru Miriuţă şi baftă la baraj", a declarat Dan Alexa, la microfonul Telekom Sport.

FC Hermannstadt a învins, duminică, pe teren propriu, echipa Dunărea Călăraşi, scor 2-1, cu un gol marcat în minutul 90+6 şi va juca barajul pentru menţinerea în Liga I. În urma acestui rezultat, echipa din Călăraşi a retrogradat în liga secundă.

Dunărea Călăraşi a deschis scorul în minutul 77 prin Stelian Filip, în timp ce Hermannstadt a egalat în minutul 85 prin Tsoumou şi a punctat din nou prin Lendric, în minutul 90+6.

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare