Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dan Petrescu când a fost întrebat despre Octavian Popescu: ”Merită să fie la echipa naţională!”

Reacţia lui Dan Petrescu când a fost întrebat despre Octavian Popescu: ”Merită să fie la echipa naţională!”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Farul Constanţa, din etapa cu numărul 2 a play-off-ului Ligii 1.

În cadrul conferinţei de presă, Dan Petrescu a fost întrebat de senzaţia de la FCSB, Octavian Popescu, fotbalist pe care Gigi Becali a anunţat că îl va vinde cu 50 de milioane în următoarea perioadă de mercato, dacă va primi oferte. 

Dan Petrescu a recunoscut că apreciază calitatea pe care fostul jucător al Craiovei o are, dar a preferat să vorbească mai multe despre jucătorul de pespectivă al echipei sale, Claudiu Petrila. ”Bursucul” a dezvăluit că îşi doreşte ca ambii jucători să meargă la echipa naţională.

”Merită să fie la echipa naţională!”

”Pe mine mă interesează Petrila, nu Tavi Popescu. Tavi Popescu e un jucător excelent, merită să fie la echipa naţională, dar eu sper ca Petrila să fie şi el convocat la naţională şi să ajungă unde îşi doreşte el, cât mai departe posibil.

Eu mă bucur pentru jucătorii care merg la echipa naţională sau care pleacă la o echipă bună să-şi facă o carieră. Nu cred că scopul lor trebuie să fie să rămână la CFR Cluj. Orice jucător de la CFR trebuie să-şi dorească să ajungă mai sus, în străinătate, la o echipă mare. Dacă nu, înseamnă că nu au ambiţie şi nu vor mai mult de la viaţă. Asta nu ar fi bine pentru ei, şi nici pentru noi, bineînţeles”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: liga 1-octavian popescu-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare